A taa vo selo bukovo bitolsko se viNikolina i navistina odat od cela makedonija i poshiroko, ama ne raboti veke mnogu e stara.A taa od dedebalci Olivera neznam koja e ne sum cula za nea .
Ako moze vo privatna poraka nekoj/a da mi kaze nesto poveke za Marina (sto e spomnata prethodno), dali e ok - dali moze da i se postavat prasanja i koj i e brojot ?!?! Fala
Срцка не се нервирај. Уживај си. Како што читав јас ти многу веруваш во светците и во чуда. Како велат постарите господ гледа и враќа. Ти си супер многу си добра и имаш голема верба така да господ тебе ќе ти врати со добро. Не се секирај јас ти верувам во целост бидејќи имам читано за вакви случаи а и самата познавам една жена која што работи така. Тоа нив им е дарба од бога и они ја користат таа дарба за да им помогнат на луѓето. Многу си искрена и добра
ako ne e problem i mene pisi mi kontakt od taa zena bidejki i jas se spravuvam so nesto slicno kako clenkata sto pobara pomosh. fala
Да не знае некој што да им направам на алишта за кои се сомнеав дека ми е направено нешто. Шубе ми е да ги дадам на некој ќе го носам на душа. Се палат ли, се горат ли стварно незнам и затоа си ги чувам подврзани во кеса, ама несакам повеќе да ги чувам дома
Однеси ги до вратата на некој психолог. Стави ги од десната страна на вратата и потоа влези внатре и разговарај со психологот на тема суеверија, гатање, баење, магии и сл. Откако ќе завршиш со разговорот, земи ги, испери ги дома и слободно можеш да си ги носиш. 100% проверено. Поздрав и секое добро!