Zdravo Iako sum masno se nadevam ke mi dozvolite da se izrazam vo vrska so temava... Mojava prikazna zapoznuva od 1 septemvri 2004 godina prv skolski den vo sedno ... zapocnuva so gusenje vrtenje gubenje svest stra da ostanuam sam doma trnenje na nozete se mi bese kako vo son nesakav so nikoj da razgovaram srceto mi teperese,,,a doma sto da vi kazuvam haos inaku sme naogale se i sesto niz dvor bidejki ziveeme vo opkruzuvanje kade ima mn babista somnitelni i toa e nema so da se pravi... Kako pominuvase vemeto situacijata stana nepodnosliva...ajde se obrativme na lekar site mozni ispituanja stes testovi holteri lezev i vo voena bolnica 30 dena.... pa edno preku 100 pati imav otideno na itna na klinika [pretoa i posle toa...ajde edna inekcija i sve pominuva i sekoj pat taka kako ispogramirano a pocne da se stemnuva jas haos....Najcudno bese sto sve bese idealno od rezultatite...i na kraj lekar kako lekar koga nesto ti e a toj nemoze da otkie te praka na psihiatar....pomina i toa mi diagnosticiraa aksioznost mi dadoa apcinja i nisto nepomagase situacijata uste beter...ajdde piev peku 7/8 razlicni vrsti koa demek ovie ne ti odgovaraaat ovie ke bidat ok ama nisto ..odenjeto na itna ne prestana....edna vecer koga bevme na hitna se sekavam edna stara doktorka na tatkomi mu rece abe vie se preselivte ovde daj pobarajte lek na dr mesto mozebi neste za na doktor...pocnavme navistina da razmisluame za toa me odnesoa na edno mesto kaj edna baab mi prebaja neso jas kako nov ama se dodeka pocne da se stemnuva a se zamraci jas pak napadi na gusenje i se ostalo....i tuka pocna se aj kaj dr gatac ...pa kaj dr.koj veruva veruva imam poseteno preku 30 vo makedonijava i stranstvo..sum imal napraveno crna magija koja neuspeaa da ja trgnat celosnose dodeka ne otidov kaj eden covek koj ne e ziv poveke.....falamu slava mu imav specificen tip na magija kaj koj mn mi ja kazuvaa ama nemozea da mi pomognat...pomina dosta vreme 9 godini pocnav da dobivam isti simptomi i zakazav kaj Slavica vo kumanovo da vidam sto ke kaze...pa se nadeam ke pomogne inaku ne mi se odi kaj coek kaj koj sum bil i mi rekol deka nemoze da mi pomogne inaku mozam da dadam broevi od preku 30 dataci so tocna lokacija na ziveenje koj e zainteresiran neka pise pp moze nemu ke mu pomognat....Nikogas neidam kaj luge sto baraat pari a iskreno naletuvav na mn takvi....
Еј луѓе еднаш ми се деси циркуз..идам кај една женичка на кафе што гледаше во Ѓорче и ми вика дома сте 4ца. И ја викам не. И ме убедува дека сме биле. И и викам значи сме биле или 5ца или 3ца или 2ца ама 4ца никогаш. И добро пошо ме виде со ранец ај почна проблеми у школо, некој сакаш мн ама некој и тебе те сака, за некого страдаш..и нормално 16год кога имав се возбудив леле ми погоди за Трајко шо го сакам леле за Петко шо сум у депресија... верувам и не верувам во овие работи. Една другарка што е тотален неверник била кај некоја жена во Кичево мислам и таа зборела со име и презиме за роднината што и ставала жива у кафето за после и самата роднина да и признае дека и фрлала магии. Не знам смешно ми е зборов магии у 2016 ама не викам дека нема болни умови што се занимаваат со такви црни магии и не знам ти што
SE iziniuvam sto ne pisuvam na kiilica ama imam poblem so fontot i tastaturata taka da nemoj da mi zameite
Da v ber: 112849"]Zdravo Iako sum masno se nadevam ke mi dozvolite da se izrazam vo vrska so temava... Mojava prikazna zapoznuva od 1 septemvri 2004 godina prv skolski den vo sedno ... zapocnuva so gusenje vrtenje gubenje svest stra da ostanuam sam doma trnenje na nozete se mi bese kako vo son nesakav so nikoj da razgovaram srceto mi teperese,,,a doma sto da vi kazuvam haos inaku sme naogale se i sesto niz dvor bidejki ziveeme vo opkruzuvanje kade ima mn babista somnitelni i toa e nema so da se pravi... Kako pominuvase vemeto situacijata stana nepodnosliva...ajde se obrativme na lekar site mozni ispituanja stes testovi holteri lezev i vo voena bolnica 30 dena.... pa edno preku 100 pati imav otideno na itna na klinika [pretoa i posle toa...ajde edna inekcija i sve pominuva i sekoj pat taka kako ispogramirano a pocne da se stemnuva jas haos....Najcudno bese sto sve bese idealno od rezultatite...i na kraj lekar kako lekar koga nesto ti e a toj nemoze da otkie te praka na psihiatar....pomina i toa mi diagnosticiraa aksioznost mi dadoa apcinja i nisto nepomagase situacijata uste beter...ajdde piev peku 7/8 razlicni vrsti koa demek ovie ne ti odgovaraaat ovie ke bidat ok ama nisto ..odenjeto na itna ne prestana....edna vecer koga bevme na hitna se sekavam edna stara doktorka na tatkomi mu rece abe vie se preselivte ovde daj pobarajte lek na dr mesto mozebi neste za na doktor...pocnavme navistina da razmisluame za toa me odnesoa na edno mesto kaj edna baab mi prebaja neso jas kako nov ama se dodeka pocne da se stemnuva a se zamraci jas pak napadi na gusenje i se ostalo....i tuka pocna se aj kaj dr gatac ...pa kaj dr.koj veruva veruva imam poseteno preku 30 vo makedonijava i stranstvo..sum imal napraveno crna magija koja neuspeaa da ja trgnat celosnose dodeka ne otidov kaj eden covek koj ne e ziv poveke.....falamu slava mu imav specificen tip na magija kaj koj mn mi ja kazuvaa ama nemozea da mi pomognat...pomina dosta vreme 9 godini pocnav da dobivam isti simptomi i zakazav kaj Slavica vo kumanovo da vidam sto ke kaze...pa se nadeam ke pomogne inaku ne mi se odi kaj coek kaj koj sum bil i mi rekol deka nemoze da mi pomogne inaku mozam da dadam broevi od preku 30 dataci so tocna lokacija na ziveenje koj e zainteresiran neka pise pp moze nemu ke mu pomognat....Nikogas neidam kaj luge sto baraat pari a iskreno naletuvav na mn takvi....[/QUOTE]
Slavica Kumanovo tel..070 553 144 Raboti sreda i nedela odsabajle https://www.google.mk/maps/place/42...m4!1s0x0:0x0!8m2!3d42.139245!4d21.70708?hl=mk Borce Stefanovski Mlado nagoricane kumanovo https://www.google.mk/maps/place/Хр...5b133739e!8m2!3d42.1588111!4d21.8302162?hl=mk mare petrovec 070692898 https://www.google.mk/maps/place/41...4!1s0x0:0x0!8m2!3d41.938074!4d21.616164?hl=mk Zane Dracevo tel 072 255 983 078 612 890 https://www.google.mk/maps/place/Ма...1fe0d8a4d!8m2!3d41.9376618!4d21.5136819?hl=mk
Психијатар Д-р Грамов, адреса: Венијамин Мачуковски 26, Скопје Психијатар прим.д-р Снежана Стрезоска Адреса: Галичица 80-а, Охрид Психијатар Ѕвонко Џокиќ - Невропсихијатар Адреса: Борка Талески 12, Скопје Психијатар Д-р Татјана Такашманова Соколовска Адреса: Рилски Конгрес 51, Скопје Психијатар Д-р Павлов Адреса: 11-ти Октомври 24-1/5, Скопје Психијатар Д-р Зора Митиќ Адреса: Карпошево Востание 4-3/1, Скопје
Да идеш ти да се лечеш, аκо не те интеρесиρаат овие ρаботи не влегувај на овој фоρум или во спρотивно аκо пρодолжиш да се исмејуваш туκа да те блоκиρаат.
Slavica Kumanovo tel..070 553 144 Raboti sreda i nedela odsabajle https://www.google.mk/maps/place/42°08'21.3"N 21°42'25.5"E/@42.1392465,21.7068037,74m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d42.139245!4d21.70708?hl=mk Borce Stefanovski Mlado nagoricane kumanovo https://www.google.mk/maps/place/Храм Св. Богородица, Младо Нагоричане/@42.158474,21.8279553,590m/data=!3m1!1e3!4m13!1m7!3m6!1s0x0:0x0!2zNDLCsDA5JzMwLjUiTiAyMcKwNDknNDguNSJF!3b1!8m2!3d42.15847!4d21.830144!3m4!1s0x0:0x5bf0d5b133739e!8m2!3d42.1588111!4d21.8302162?hl=mk mare petrovec 070692898 https://www.google.mk/maps/place/41°56'17.1"N 21°36'58.2"E/@41.938076,21.6150697,296m/data=!3m2!1e3!4b1!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d41.938074!4d21.616164?hl=mk Zane Dracevo tel 072 255 983 078 612 890 https://www.google.mk/maps/place/Марија Кири, Драчево/@41.9376638,21.5125876,296m/data=!3m2!1e3!4b1!4m5!3m4!1s0x13543db7d5fc274d:0xaf204001fe0d8a4d!8m2!3d41.9376618!4d21.5136819?hl=mk Tome palanka 077913 146 Bube kumanovo 075 622 473 Ratka tekija 078 245 585 baba ilina gorce 022035618 fetka rankovci palanka 071538520 enes Ljubin 070 770135 ivan Kumanovo 070 693 725 kleopatra 075 680 288 075 870 210
Za vakvi raboti najdobro e da si odete vo crkva ima molitva za rastursnje magii i sekoja vecer da si poprskuvate krstena sveta vodicka pred vratata i pred prozorcite mislam na vleznata vrata i nasabajle da si pijete po 3 goltki nagladno i pocesto da si podkaduvate so temjan doma i ni m od magija ke nema kakva i da e inace po bajaci i po gataci imam odeno nekolku pati no nisto od toa ne pomaga a kakvi se ne magii imat probano na mene i ne im uspeva zasto verbata vo gospod mi pomaga i toa mnogu a bajacite i gatacite se gavolska rab i mm nesaka da cue za niv vika na crkva ako treba sekojden ke odam po bajaci i po gataci nikogas za taa sto pisese oti znae na 30 gataci broevi sakam da ja prasam dali ima odeno po crkvi i manastiri
DA sekako deka imam odeno ako te zanima vo bigorski kaj partenie i vo lesnovo kaj damaskin ama nekoi raboti ednostavno nemozat da gi sredat i oni krevaat ramenici ...osobeno ako e napraveno od muslimanin..... inaku lani imav slucka na dobar drugar za denta na svadbata negova vo restoranot na prviot valcer paga u nesvest doaga brza pomos 3 infuzii stana ja otvori svadbta pola saat pak u nesvest ...go odnesoa na klinika lezese 7 dena nisto ne mu najdoa INAKU DEDOMU E POP tatko na nevestata barase tie 7 dena care po vladikive ...e tie vladiki go pratija kaj edna zena sea da ne ispadne reklama kaj ne e bitno...inaku gatacka im imase kazano da frlat nekoe cveke od svadbata i nekoi dr raboti i deckovo go pustija od bolnica kako nov bez dijagnoza...a ne so dijagnoza DI DEHIDRIRAL..... e ajde koj ke mi go objasni ova....a popot sekogas koga ke zboram so nego mi vika nemoj da ides po takvi raboti,,ama ima raboti sto crkvata nemoze da gi opravi.....
jas ne velam lugevo da odat po gataci i bajaci a ne vo crkva ...sekoj ima pravo na izbor ama koj saka da ide ete kontakti da ne akaat lugevo bespotreba telefoni neka se javat pa ako moze nekoj da im pomogne neka odat ...
Е сега вака, или овде јавно изрекламирај го попот со име и презиме, што праќал по бајачки и гатачки, изрекламирај ги и владиците што праќале по бајачи и гатачи или пак против тебе ќе биде поднесена пријава за клевета и рушење на угледот на свештениците и епископите. Рекламата за владиците и поповите е за да се преземат против нив соодветни канонски мерки. До крајот на денот ќе бидат известени и о. Партениј и о. Дамаскин дека против нив има обвинение дека праќале по гатачи и бајачи.
Bajaci gataci za mene licno se samo lazaci a mozda mozda ima nesto tocno i nesto pomagaat ne vikam ne ama nikogas ne bi odela kaj niv mene ovde vo strumica mi kazaa samo da ja najdam taa sto mi gi prave ovie rab od crkvata drugo nisto jas ja znam no im rekov samo gospod neka im sudi na takvite on najubavo znae koja e i zasto go prave ova no za ova pak ke kazam najbitna e verata da se ima cvrsta vera a i redoven post i redovna molitva mm zavakvite gataci bajaci vika gubenje vreme samo so niv i nisto drugo znam se znam i kako gi pravat tie rab mi imaat kazano i stvari od doma mi imat zaginato samo znam i oti gospod na ednata ja kazni se maci mnogu duri da umre a i drugite ke gi stigne kaznata bozja najbitna vo se e verata vo gospod na toj sto mu go pravat ova znam jas oti i od grobovite zemja zemaat i od mrtovecot isto voda zemaat od taa sto go mijat
slusaj ako sakas da se raspraas najdi si drug .....jas samo kazuvam kako stojat rabotite u odredna situacija ...a ti procitaj gi ubavo rabotite i ne gi tolkuaj kako tebe ti odgovara.....mozes slobodno da izestis bilo koj so iskopiran post.....pa neka go svatat vo celost...ocigledno ti nemozes....
ova e forum i ovde ima luge od mn veri i nacii kako mozete lugeto da tvrdite da odat vo crkvi ...ednostano moze se ateisti moze se od druga vera....ako nesto ne te zanima ne go citaj ovoj del od forumot