ZDRAVO dali nekoj od vas bil vo prilep kaj odzata vo Desovo ,kakvi vi se iskustvata .Ako nekoj bil neka pisi.Pozdrav
Таа се рекламираше сама на форумов и за себе тврдеше дека е светица. Кога и се заканија со полиција ја снема. Жената не е добра со умот. Жената што гледала на тарот кај Малага да не знае некој како да ја најдам. Не знам ниту како се вика...
Zdravo a.c.ka koj e toj covek od kocani .Dali ima telefon i kade se naoga .Moze li poveke da mi kazes kako da se stapi vo kontakt .pozdrav
Здраво видов дека некои феминки биле кај некој човек во Кичево може да ми кажете како се вика и како да го најдам? Поздрав
Ako znae nekoj za otklucuvanje neka pise,dolgo vreme go imam problemov ama se uste nema nekoj sto moze da pomogne valda postoi nekoj
Лелеле колку нејкам да верувам во вакви работи, но некогаш се прашувам дали има лоши луѓе, зошто го прават тоа? Имам две братучетки 39 и 33 год. двете образовани, интелигетни, вработени, дотерани и секогаш насмеани. Тетка ми вика, не знам што се случува со керкиве, ни една нема дечко и да има интерес од некој веднаш работата се прекинува. Понекогаш на мајка ми ќе и раскаже како нашла крв во двор, лушпи од јајца дома - на такво скришно место.... зарем има лоши луѓе,з арем е можно ова да е дело на лоши луѓе????
zdr.ke ve zamolam da piste za nekoj sto znae da ovrzuva i odklucuva,bev na poveke mesta no spas ne najdov,se raboti za mojot soprug,toj e strasno privrzan za svoite nivniot zbor za nego e zapoved.ne misli na sebesi i nasvoeto semejstvo.vo sostojba e se da napravi za niv ve molam za pomos
ljubomorata i losotilukot na lugjeto e pogolema od se, steta sto postojat takvi lugje koi ja unistuvaat srekata na drugite
losto se pravi odma,ama za spas nekako tesko,ispagja deka za pravenje loso ima na sekoj cekor,a za odstranuvanje nema
Пред 5 години бев на психијатар пошто буквално се изгубив себеси. Ми дадоа терапија и знете што? Докторот се вчудоневиди кога виде дека не ми направиле никакво пореметување на организмот, во смисла здебелување. Оттаму на биоенергија заминав и моментално подобрување. Појдов кај некоја баба Наде што ми помогна памтам. На 2 или 3 пати. Еден е Господ ќе речам.
Zdr luge nz sto se slucuva so mene no jas preku nok se promeniv.Stanav mrzeliv bez motiv za zivot se prekolnuvam sebesi sto stanuvam nautro a nisto loso be sum napravil.Ili placam ili sum nervozen se zatvoriv vo soba begam od lugeto si velam da se ubijam no I toa ne e spas