Сo биoенергијa лечел глaвoбoлкa Дoјчин , aмa врскa немaм кaј живее мислaм некaде нaкaј Кoзле живеел .
elisabeta напиша: PISI MI VO PORAKA OVAA ZENA SO KE TI JA KAZAM MNOGU POMAGA I TREBA DA OTIDES TAMU NE PO TELEFON INAKU ODAT MNOGU LUJGE OD CELA MAKEDONIJA I OD STRANSTVO ZENAVA NE E BAJACKA TKU E SVETICA Elizabeta Dali mozi da mi kazis koja e ova zena I do kade e
Има луѓе блиски и далечни на Бога. Негови чеда и отпадници. А ти нарекуваш светици некои што му ја дале душата на ѓаволот. Не е добро тоа но како што кажа, секој има свое мислење ама и своја страна од тие две.
Ајде бе дај ми адреса, телефон, име од таа светица..сакам и јас да отидам еднаш, да пробам, можеби навистина ке ме просветли.
Ovaa elisabeta e nekoja golema seirgjika na forumov ni vo poraki na profil ne odgovara,samo vaka seir si siri na forumov.
Bev kaj Marina vo Karpos - mi go opisha karakterot ... Imashe eden odja Safet vo Prilep koj ednas mi pogodi nekoi raboti - ama toj pochina ... Ako znae nekoj/a nekoj drug odja od Prilep koj moze da pogodi neshto za vo idnina - neka me izvesti preku poraka Fala
G Odjata od prilep pocinat e da, toj pred mnogu luge koga mu odnesle dete paralizirano od nikakva pricina se fatilo vo telo on go krenal na noze da odi , cel pp znae za toa, i zboruvaa deka pravel i dobro i loso. Sepak da ne gresam na svoja dusa i da zboruvam za covek pocinat , ne veruvajte bas na sekogo i da odite sekade
Значи поверува дека е СВЕТИЦА? За обична личност што лаже за пари, поверува дека е светица? Во која смисла светица, може да ми објасниш? Светец.....Како Св. Никола, Св. Петка, Св. Недела....во таа смисла??
jas zenata ne ja poznavam ali ako sakas da znaes ne velam svetici za nekoi koi gledaat na kafe ili na tarot ali velam za nekoj koj gradi manastir koj pomaga po son koj izlecil glavobolki alergii pa pomognal da se rodat mnogu decijna cak i na nekoj koj nemale dolgi god decijna i jas velam za sekoj deka e sluga na boga a posto dr ja vikaat svetica zatoa taka prasav jas znam edno cupe koe od 12 god pomaga na luge so edna molitva i so sveta voda i za site raboti koi gi pisav pogore i toa cupe ne se narekuva svetica tuku sluga na boga
A isto slusnav deka vo Stejne ima nekoja zena sto gleda vo bunar, moja bratucetka bese nemaja decijna so mazot i 3 godini, zenata im rekla deka svetcite sakaat vie da imate posle tretata godina od brakot i taka i bidna po 3tata god si imaat devojce