Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гатање, баење

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од kiki-riki, 21 ноември 2009.

1. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    И Замисли одиме окцензи гатачка ќе ме примиш со привилегии сум од форумов пријателка :lol:

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  2. detelinka36

detelinka36 Активен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2016
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    12

kako prvo dali moze zena so 2 deca da bide kaludjerka taa ziveela pod kirija u bansko oti nemala kade i toa e dobra prika kade sto e sega da moze i da pomaga na dosta lugje gleda i na maski i na zeni sprotivno na tvoeto kazuvanje tie sto pomagaat na lugjevo gospodke gi pozivi no drugive koi na tuka maka pecalat i lazat ke gorat u pekolot i nekoj drug sto ima tamu otideno bi sakal da napise svoe mislenje pozzzz

3. detelinka36

detelinka36 Активен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2016
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    12
    vidi go gore napisanovo od nasa prijatelka otidi tamu sedi malku da pocekas ke se rasprasas drugive sami ke ti kazat za zenava i togas moze i ti ke gi pomesas pa ne sme na pazar na nekolku tezgi edna do druga da gi pomesame ednoto dete i zaginalo na 21 god a drugoto e zivo i zdravo neka kaze podetalno okcenzi za toa mislam deka e i podobro

4. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    А ТИ ОД КАДЕ ГИ ЗНАЕШ ТИЕ ИНФОРМАЦИИ???

5. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Не не
    не е грешка
    Таа се омажила на 15, родила 2 деца па после и доаѓа таа сила и се разделуваат со мажот па псле станува калуѓерка. На некои 25 год.
    Розе за тебе душо пошто френд од фемина си ми и кај Дуле ке те носам преку ред и за безпари, пошто и од него профитирам, знаеш ги делиме парите. Пошто нели јас од него имам голема заработка и за тоа 100 пати до сега го пишав неговиот број и кажав каде живее. Еве сега и базен ке праам пред палатава.

@detelinka36
    Детелинке, човек да не знае дали да помогне или да оставиш да се мачат. Е кај тебе е вторава ситуација
    Во пораките што ми ги пишивуаше јас ти спомнав и за некоја од куманово која ниту ја знам ниту ја познавам, туку ти кажав дека овде на форум ја спомнуваат. Се прашувам да не имам профит и од неа? Бог да чува. Па нели ти ми го даде бројот од таа во куманово и ми кажа за неа информации, сега да те нападнам дека имаш профит од неа?
    Жено знам имаш мака ама параноична си. Олабави малку.

На Antebellum и rose60 им се допаѓа ова.
  6. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Па била профит да прај може. Бог да чува пак ке речам.

@detelinka36
    Да дете и загина зошто требаше да направи манастир во едно село, ама не го направи. И душо не се секирај не е таа под кирија, тоа е најзино а има и стан оставен на неа од нејзиниот маж.
    И не знаев дека треба овие лични работи за неа да ти ги пишам, ај ке ја прашам и кога кака.
    Него вистинското прашање е зошто си ти толку гневна на неа и нервозна. Да не ти кажа нешто што не требаше?

На Diandria7 и rose60 им се допаѓа ова.
  7. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    Тух ја па сакав кај таа у куманово не каj дуле :D
    се шалам :D

8. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    e kaj nea detelikna ke te nosi, jas neam profit od nea

На rose60 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Прво не е банско туку е катланово, второ има калуѓерки кои имале деца па одпосле религијата ги повикала, трето престани да параноичиш, четврто кажав дека си има таа имот а целиот конак и е изграден од луѓе на кои им помогнала.

Него што ти кажа ај објасни ни.

10. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    Јас те осеќам се изнервира нешто баш поради тоа што ти рече, ама би ти кажала да не се замараш искрено, ти колку можеш се трудиш да помогнеш, ако некокј го мисли тоа профит или нешто друго нивно си е, не ми замерувај за шалите. А од детелинка стварно неубаво ова што пишува само ај нвм ...

11. detelinka36

detelinka36 Активен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2016
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    12
    pa

porad
    duso kopiraj go mojot tekst za taa u kumanovo i prati go site da go vidat kolu ja imam pofaleno tamu se pisuva
    ako imame maki ne znaci deka sme ludi ili treba da se fatime kako korav za stap

12. detelinka36

detelinka36 Активен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2016
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    12
    ako imas pari i slobodno vreme moze da odis moze ke imas poveke sreka da ti pomogne slavica u kumanovo jas i edna moja drugarka nemavme takva sreka

13. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    Се зафркаваме нели гледаш :D ти не кажа што ти кажала Сава ???

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  14. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    @detelinka36 жено знам имаш мака. За последен пат ти кажувам дека мене таа жена ми помогна премногу. Јас не те натерав да одиш, туку ти дадов информации како да стигнеш до неа и раскажав за тоа што кај мене дома се случило. Исто кажав и за Дуле. И некои од него се презадоволни некои не, ама не е моја вина ниту сум го рекламирала, туку сакајки да помогне човек,само му покажувате одново дека не треба да помага
    Како велат Ниедно добро дело не поминало неказнето

На Diandria7 и rose60 им се допаѓа ова.
  15. detelinka36

detelinka36 Активен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2016
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    12
    rose otidi i ti tamu ke vidis sto moze da ti kaze na prsti ke gi broi tvoite bukvi od imeto i pod krstot ima 500 den so namera i ti da ostavis tolku da ne te kazni gospod ke go slusneme i na drugi mislenje koi imaat otideno tamu

16. detelinka36

detelinka36 Активен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2016
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    12
    i jas imav gradeno vrati ogradi i slicno no ne kaj ovaa sava drug neka napise za nea za nejzinite dobri dela

17. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Ти си забегала мор Јас три пати сум го допрела крстот и ниедна пара не сум видела. Дали таа ти кажа тарифа?

18. detelinka36

detelinka36 Активен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2016
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    12
    vo momentot sto gi pisuvame za slavica i sava moze voda da mu nosat na Dule.... Dule e zakon

19. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Па и јас тоа ти вика. оди кај него нели ти реков, за да можам да профитирам
    Страшно.
    Не ни кажа, дали ти кажа тарифа? И што ти кажа?

20. detelinka36

detelinka36 Активен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2016
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    12
    izvini ovaa moze ostanala od prethodniot tarifa navistina nikoj ne mi kaza i nemase tarifa tuka si u pravo ama 500den gi vidov