Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гатање, баење

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од kiki-riki, 21 ноември 2009.

1. detelinka36

detelinka36 Активен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2016
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    12
    okcenzi da go zavrsime golemovo pisuvanje nekoi tuka sto imame maki i sme na forumov mislam deka treba da si go napiseme sekoj svoe mislenje da ne odime kaj ludje koi sto ke pecalat i bidnale vracari preku nok bidejki pravi gledarci se tuka vo forumov moze 20% ostanatite se ///???? i tuka na forumov e pravo mesto za toa

На rose60 и okcenzi им се допаѓа ова.
  2. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Епа и јас тоа го реков и тоа го правам
    Јас воглавно им пишав и на тие што не вруваат, зошто јас верувам и кажав толку работи од мојот живот, толку болни работи, што немало потреба на форум да ги пишам, а после тоа вие барате од мене да ви кажам моето семејство кај било за помош. На крај ме нападна дека профитирам. И ти кажа погоре дека Дуле е закон, што треба цел форум утре да истрча кај него и на крај да те нападнат дека ти профитираш.
    Знам имаш мака за тоа и не ти се лутам, ама оставија паранојата, не ти мислат сите лошо а најмалку јас- некоја виртуелана феминка. Тоа сакав да ти кажам. И да имав профит од нив, на малава памперс ке и купував а не бекутан.

Олабави се и помоли се на Бога да ти го покаже патот, ама со чисто срце без гнев и омраза. И ке ти дојде решението верувај

На Antebellum, Diandria7, ana63 и 3 други им се допаѓа ова.
  3. remila mikova

remila mikova Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2015
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    30
    dali ste slusnale za dragi od avtokomanda i za nekoja zena od nas.cento mnogu pogoduvale??

На detelinka36 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. TrinityNeo

TrinityNeo Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2013
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    834
    MIS2012 porakata sto si mi ja pratila ,nemas opcija da ti odgovoram vo pp,sekako ne ti ja preporacuvam VO NIEDEN slucaj zenata za koja me prasuvas

5. TrinityNeo

TrinityNeo Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2013
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    834
    ne ja biva zenata ,ne si go trosi vremeto

6. irenadaniel

irenadaniel Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    887
    Допаѓања:
    1.329
    Pisav i pred nekoj den, koga imas maka vo se ke poveruvas,no mislam deka nikoj nema volsebno stapce se se dolzi na psihata,imav period koga bev vo nekoja anksiozna sostojba imav panicni napadi i togas se somnevav deka mozebi nekoj nesto mi napravil pa jas so cel um otidov kaj edna babicka da mi zabaj, lele nemojte da potpagate vo takvi filmovi,samo verba vo gospod cvrsta volja i toa e se inaku deka nekoj ke ti pomogne ne veruvam zboruvam za bajaci i gataci.

На GirlLove и rose60 им се допаѓа ова.
  7. detelinka36

detelinka36 Активен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2016
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    12
    dali imate iskustvo ili nekoj od ovie gataci da ima sila i mok da gi naogja i izvadi nekoi crni raboti po doma ili nekade kade sto nekoj gi naprail prethodno blagodaram

8. MIS2012

MIS2012 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Навистина!? а некои па ја фалат дека се им погодила некој/а друга да препорачаш?

9. sexyysenorita96

sexyysenorita96 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2016
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    15
    Ke moze li da mi preporacate nekoj od skopje so ubavo pogoduva na ljubovnobpole posto golema maka si imam..a cim dojdov do ovoj stepen golema e rabotata

На bybeDkid и detelinka36 им се допаѓа ова.
  10. detelinka36

detelinka36 Активен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2016
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    12

11. remila mikova

remila mikova Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2015
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    30
    detelinka36 od skopje nezz i jas sakam da doznam nekoj sto pomaga .sum bila kaj dule veles covekot se mi pogodi imav podobruvanje .. ama koga nekoj non stop se zanimava so tugi zivot moras da si baras pomos ...sum slusnala a ne sum bila za olivera bitolsko...dedebalci...imalo nekoja vo aracinovo od bivsa drugarka mi zborela ama nezz kako se vika i broj...sestra mi maloto go nosese vo ognjanci kaj edna sto bae od uroci..i koga odele nataka posto ne go znaele tocno mestoto kaj zivee se rasprasuvale i lugeto vikale koja vi treba taa sto bae ili taa sto gleda znaci ima i tamu nekoja ako nekoj znae neka pise ..dragi avtokomanda znae da kaze dosta raboti za idnina ...nesto od minato itn ama dava teski zadaci primer da se odi na sotrog da se nokeva ...na mnogu mesta praka ...

12. Diandria7

Diandria7 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2016
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    5
    Devojki ke ve zamolam ako nekoj od vas bila kaj Olivera od Dedebalci da mi go kazete vaseto iskustvo vo licna poraka. Fala vi od napred :)

13. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Кај жената од огњанци од страв и урок и јас имам одено помага....кај драги од автокамнда бев поради тоа што на денот на погребот на тато најдов чудни работи дома...пешкир со крв и коса и нокти ама нема поима тој.....е сега ми рекоа кај некој оџа од пагаруша да не има некој одено нека пише?

14. detelinka36

detelinka36 Активен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2016
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    12
    do toj stepen kako i site drugi zabegani si imaat maki na nekoj nacinn

15. detelinka36

detelinka36 Активен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2016
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    12
    nemoj mnogu da veruvas vo babicki sledniot pat neka ti zabae nekoj pom....lad moze ke bide lekot oti e na ljubovno pole kaj tebe i ke bides kuulll

16. detelinka36

detelinka36 Активен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2016
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    12
    i jas go imam istoto prasanje za vo dedebalci oti sakam tamu da odam

17. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    2.854
    Допаѓања:
    8.785
    Ако мислиш на Минтас, јас бев и човекот си нема врска како се користат книгите оставени од дедо му. Има работи за кои треба дарба, тој нема. Значи не сум задоволна.

На rose60 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. TrinityNeo

TrinityNeo Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2013
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    834
    ne se lazete za kaj mintas ,takva prevara majka vise ne raga

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  19. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Мислам дека овој хусеин се вика ама не сум сигурна

На rose60 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. principessa123

principessa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2014
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    80
    Здраво на сите!!!луѓе ќе ми опишете ли кое е чувството кога живата е во вашето тело дали чувствувате нешто?јас веќе 2 недели чувствувам како да ми лазе нешто по цело тело по глава нозе,раце се ежам дури ми шета нешто не сум мирна никако дај кажете што како имали шанси да ми имат ставено жива?