abe lugje od daj napisete uste nekoj deka navistina pocnala slavica od kumanovo ziva da vadi be abe vie ludi li ste ili si prakate preporaki za da se nekoj uzaludno samo seta iliiiii?????? ziva vadi resid od cerkeze kumanovsko i navistina izvadi i toa pred mene so moi oci vidov pa sepak ne veruvam mi e cini kako nekoja gjavolska rabota ...neka pisat mislenje i iskustvo na forumov za prav covek nekoj a ne da go stvorat za preku nok nekoi si baraat izlez oti si imaat maki a nekoi gi opravaat samo kaj slusnale no ne proverile od licno iskustvo
Ај полека со агресивноста? Што сме ние докторки ли што ни се тутнуваш вака да се дериш преку пишување? Ако ти знаеш и си видела тогаш оди и враќај на секој пост дека знаеш , боже боже , колку агресивност во тебе има
pa pisi podobro javno ke kazat i drugi mislenje deka im ima izvadeno ziva ti rose znaes po malku albanski mislam sori
Што да пишам мори? Ја немам мака да ми вадат жива да пишувам ! Бог да чува сте исфрустирани, тоа што не сакам да пишувам јавно е моја работа , ако сакаш да дознаеш повеќе обрати ми се приватно а не да се однесуваш агресивно ,бог да чува како на синџири да те држеле и те пуштиле, ни точка ни запирка, а што ти е гајље јас што јазик знам?
koga ke otides malku od podaleku sedis na klupa da cekas i koga ke ti dojde redot a nisto od pomosta togas na sekogo ke mu dojde od gazot u glavata izvinete na pravilnite zborovi
pa zatoa sto ti zivees do dvata mehanicara na 80m sto popravaat koli vw i opel pa sega i samata znaes zosto e seto toa
Незнам каде е тоа И моментално снимам впс сервер и ти враќам тука? Зошто ти враќам воопшто и сама имаш проблем незнаеш да си решиш па јас ли ќе ти решам? А веќе ако сакаш помош можам да те упатам кај една жена што вади жива итн
malku poslabo mi odi toa koj na kogo pisuva no mislam na taa sto ja prati principessa ziva da vadi kaj slavica oti jas za takva rabota nemam slusnato deka slavica ziva vadi a ovoj od cerkese da pisi mi dali e toa taka a i drugi od forumov
Па??? Од кај го знам? Комшија да не ми е ? Бог да чува, јас знам само за една од куманово а ете се викала Славица, и не ми се разговара за оваа тема,бог да чува сте ... Ај кажи што те мачи,каков проблем имаш да знаеме??
Душo штo е сo мехaничaрите Вo темa пд Гaтaње Бaење пoчнaa и мехaничaри oд зaвидници дa испaѓaaт Извинете нa изрaз смешнo ми пaднa Вaкa зa Слaвицa oд искуствoтo нa блискa личнoст знaм a зa тoa пaри oнa не земa a тoј некoјсиa oџa oд Черкезе штo вaдел живa тoa е прaње мoзoк oд еднa стрaнa ти јa пуштa и јa вaди истaтa тaa плaвa пo бoјa вo мaлo тегле и ќе ти шлaпне тaрифa oд 100 еврa дa јa плaтиш услугaтa
Затоа и пишав, да не пишувам јавно нормално дека нема да ја кажам пријателката твоја она е пример дека отиде,затоа и знаеме, а вака на форум агресивност се ќе прочитаме. ...
Спoделувaм инфoрмaцијa и пo некoгaш искуствa oд мoи пријaтели или блиски тaкa дa не се зaмaрaм штo некoј oбрaтнo сфaќa.
Незнам ,не сум имала до сега,ама што слушаме муабети .. ете постоело тоа незнам ете барајте чаре ,вака на форум тешко сите мајтап ќе си праат со вас