И јас имам слушнато дека постои тоа со жива,но не знам човек што би можел за тоа да излечи.Само би сакала да кажам да не верувате во оџи или некои видовити,никој не може да ја предвиди вашата судбина и иднина,само Господ знае.Тие луѓе работат со демони,на почеток мислат сум го нашла лекот ,не е вистина.Амајлии записи тоа не е пишување молитва на Арапски тоа е демонски запис воопшто не е разбирливо само го знаат тие врачари и оџи магионичари.И да најдете нешто слично да однесете кај нив полошо ќе ви направат.Ако ви побараат слика,некоја работа од дома блуза,ви збори за минато или да ви каже каде се наоѓа таа магија тоа се со демони тие ги известуваат.
jas licno bev so prijatel albanec kaj ovoj u cerkeze dali imam me pogledna i mi odgovori deka nemam ziva no poggore napisav deka i mene mi lici toa na gjavolska rabota dali navistina ja vadi od kaj tebe ili ti ja pusta pa potoa ne znam neka pisat i drugi svoe iskustvo
Дали може преку маѓија да ти префрлат црни мисли во глава да мислиш хорорсќи работи од кои ти се качува притисокот понекогаш и имаш забрзено чукање на срцето...еден ден ми се појави една страшна мисла во главата како да не ја кажав јас,како друг да ја кажа се работеше за моето бебе таа мисла од тогаш на ваму животот ми е пекол Вака сум скоро месец...ми се нема случено никогаш ова порано...
Go znae li nekoj covekot od zelenikovo sto gleda, neznam kako se vika, da mi dade kontakt ili kako da go najdam
Дали некој има одено кај Костадинка од Прилеп? бидејќи за правење амалија или незнам што земала пари Па ме интересира дали вреди да се оди кај неа или е само губење време и пари?
Ve molam.. Hitno mnogu hitno mi treba nekoja sto gleda vo Skopje,ali stvarno da pogoduva..ne lazgi.. Potrebno mi e hitno..ako znaete pishete mi ili tuka ili privatno ve molam
Добро бе луѓе,зарем како на Христијани,вас ви доликува да одите по оџи? Нагласив христијани,оти повеќе од половина форум тоа сме. Ваше си е,не судам и не наметнувам ништо,ама ви се молам кажете дали од аздис љубовен се оди по гатачи? Или од "досада па сакам да знам за во иднина"? Не се оди! А уште помалку кај горе наведениве.
Извини душо се знаеме јас и ти од некаде па вака кажуваш кај одам и зашто одам? Ти од каде знаеш кој што мака си има? Па и со тоа релеигијата кога ќе ја затупите аман веќе. Ко некој да ви забранува да си верувате во што си сакате. Ако не сакате да ви се мешаат во животот не се мешајте во туѓи животи. Кој си има мака си знае...
Ок,душо немора толку иронии!! Се разбираме мислам..и не ти кажувам тебе лично што да правиш,не ме интересира баш ич,ама кажувам за оние кои се прават верници а останати се по оџите. Ако наоѓаш спас таму,оди си бе,продолжи си слободно,ама во голема заблуда си,да ти кажам како пријателски совет секое добро.
Сум била еднаш да ми гледат на тарот , исто така и на кафе, чисто од љубопитност и никогаш повеќе. Кој сака нека си оди, не судам јас. Како што кажав сум била од љубопитство, да видам што ќе ми предвидат , а ако кажат нешто не толку добро колку и да не сакаш ке ти се врти низ глава. Нема потреба да кажам дека голем дел од работите кои ми ги кажале не се исполниле и само те полнат со негативна енергија. Еден ден си реков, не биди будала и повеќе да не си посетила гатачи, бајачи ниту за забава, радозналост. Живејте во сегашноста, не дозволувајте некој гатач да ви ја одредува иднината, вие сте креатори на вашиот живот.
Jas nisto loso ne napishav.. Nitu pogresno spored mene. Covek od maka saka se da proba,ako stvarno poznavate nekoja kazhete.. Na nekogo mozhebi stvarno mu treba