Ќе ми каже ли некој дали дуле од велес гледа на невенчани ?пошто јас имам закажано за утре а скоро се мажев не сме венчани?
Аман со глупи прашања. Не гледа на тие што не се девици. Слика од куката не, тку мапа, нацрт документи од катастар итн Однеси слика твоја и од мажот и толку. Дури ни слика не му треба
Види вака многу си изглупира и подобр ќе беше да не истресеш некоја глупост значи јас ќе патувам 130 км за да идам и прашувам искуство пошто слушнав дека многу души биле вратени пошто не биле венчани..фала на одговорот не ти требаше.. каква арогантност!!!пффф
Јас за дуле имам пишувано до ситници, ама не се мачите да прочитате, туку секоја страна истите прашања. Јас и мм и денес не сме венчани, па заедно сме биле кај Дуле уште коа бевме дечко и девојка и после. Сум била со другарка и не не вратил
Dali nekoj moze da mi kaze poveke za Ilija od kozle? Koga raboti, imate li broj, pomaga li, kako da zakazam, kolku se ceka?
dali nekoj znae imalo nekoja vo ognjanci sto gledala.. prijatelka mi kaza deka imalo nekoja zena i nea i spomnal e ama nezznae koja i kako da se bara pa mozebi nekoj od vas bil ..slusnal ....
Вo Oгњaнци имa еднa женa кaј црквaтa живее aмa тaa бaе oд урoци , уплaв и децa штo мoчaaт нaвечер вo пелени , a зa гледaње мислaм декa не гледa
Здраво и јас имав слушнато дека во Огњанци имало некоја жена што знаела да гледа ама не знаев име. Бев до Огњанци не ја надов и ми кажаа за Суада што топела олово ама мене не ми требаше да ми топи олово и џабе бев. Исто видов по форуми дека имало некој човек во Кичево ама кажале како се вика па и тоа е џабе...