Jas nemam zakazano. Bev pred 2-3 god. Stigni ti vo Veles ii prasaj go bilo koj taksist za 100 den ke te odnese. Inaku zivee na edno brdo tesko deka peski ke odis. A ti zakaza kaj nego? Koj br si?
Кога бев мала мајка ми ме носеше на баење кај една жена во Ново Лисиче. Денес мои другарки одат по гатачки. Јас не верувам во вакви работи и не би отишла. Ма да разбирам дека кога човек има проблем на секоја врата ќе тропне, па не осудувам.
Za zal nemam zakazano, no imam golem problem pa se nadevam deka ke me primi. Inaku se obiduvam okolu 2 godini da zakazam kaj nego no bezuspesno. Ti kako pomina, ti pomogna li?
imam pisuvano nekolku strani ponazad. A ti ke cekas na kraj da vlezes, ama nema da te vrati. So sreka.
Ќе одите со такси или со кола сепак ко ќе има мака чоек..Вреди да си појди и ќе видиш колкку подобро само што ќе излезиш од собата кај што гледа како тежината да ти ја нема како пердув некој ќе ти олесни на душата и мирот и сонот ми се враќа секогаш мене.
Seuste ne sme odlucile dali so kola ili so avtobus. Vie ste bile kaj Dule, dali vi pomognal da go resite problemot/ makata? Ve molam kazete mi dali treba nesto da nosam so mene i kolku pari da ostavam, blagodaram
Носиш маица блуза (боди да не биди само) и тој што ќе му се гледа и гледа само на 1 чоек од фамилијата значи и на тебе и на ќерка пр неможи ако сте воистата куќа.Пари колку што ќе остајш толку на иконите ќе фрлиш не бараа.Јас кај Дуле немам појдено прв пат слушам ..
Za utre planiram Ti mi rece a jas vo krpce si go vrzav deka nema da me vrati iako nemam zakazano. Se nadevam deka taka ke bide i deka ke raboti, belki nema patot za dzabe da bide
Na kolku tretmani treba da se odi za da ti ja resi makata edna bajacka? Prasuvam zosto nemam odeno do sega , ako pomagaat da odam , vi Ima nekoj pomognato ? Iskustvo ke ve molam
Бев кај Оливера за неа кажвам што како како помага и како се чустуваш.А тој Дуле нез које ни од каје.За од дедебалци жената зборам.