Ako moze nekoj da mi kaze mislenje zA Nada gledackata od Kavadarci i br ako ima nekoj. Mi treba hitno..
Nekoj da spodeli iskustvo so Marina ?!?! Mene onaka opsto mi zboruvase - mi go pogodi karakterot ... Moze pak da otidam ...
Blessing kaj Nada doagjaat od sekade .Ima mnodu guzva ne se zakazuva no se ceka po red .Svedok sum na nekolku slucki kade im ima pomognato na lugjeto.No da ne izleze na falbi ,treba da se proba .
Ќе може ли да ми дадеш бројче доколку знаеш или барем име, и малку подетално да ми објесниш каде се наоѓа женава?
Fala ana63 a kako da dojdam do nea ulica ili nesti dr jas ne sum od kavadarci i ne znam kako da ja najdam. Mi treba pomos sakam da ja posetam da vidam so ke kaze. A ti imas li odeno kaj nea so treba da se nosi slika ili nesto dr. I dali sekoj den prima ilo ima odredeni denovi koi se odi kaj neA
Ako odis za tebe licno ne treba nisto ,ako odis za drug togas maica (dolen ves ).Inaku ke odis na Ulica Resavska ima salon za Mebel Malinka i Jan Bor za aluminium vrati i prozorci .ke prasas ke ti kaze nekoj .PETOK i NEDELA ne raboti .Srekno
i jas kako masko imam slicen problem,znaci ne deka begaat od mene po izvesno vreme megjutoa doagja do raskinuvanje,so licnost koja mnogu mnogu ja sakam,so koja sum bil apsolutno iskren,veren itn.znaci 100% no verojatno ne treba da ja barame pricinata vo nekoi magii i sl.tuku vo nas samite,sigurno nekade gresime,ili pak ostanatiot svet ne ne sfakja i e nenormalen inaku i jas denes bev kaj Toni od K.Palanka i ne bev nesto posebno impresioniran.