Извини што ќе се замешам, ама за тие три години тетка ти само од пиење вода остана трудна, без секс? За три години природно си останала трудна, батали што ве лаже со вода. Како верувате на такви луѓе? Се кријат зад икони а душата ја имаат заложено кај сатаната, со секое ваше идење кај нив ви заробува дел од душата со мали опасни видувања за утрешниот ден. Па и некоја си Оливера не гледала на празници, икони имала бла, бла... И стварно сакате да знаете дали ќе положите испит утре? Замисли сите студенти и идат и оваа ти ќе положиш, ти нема, ти положуваш, ти не...и така после нема да учат тие што рекла дека нема да положат а и тие што ќе положат, што да учат кога однапред си знаат дека ќе положат, црна магија им е напомош. Па и тарифа..ја ќе сум и ја бутнала тетратката од раце, вештерки.
Сериозно? Да не има врска и дали со улошка или со тампон? Или домот на Оливера црква е, дека ве залажува со икони, па немој со крв да не си
Теткa ми тaкa кaжa и не рекoв декa ете и пoверувaв ,кaј женaтa не oтидoв зa гaтaње туку oд уплaв нa децaтa дa им бaе . Вo гaтaње не верувaм , верувaм сaмo вo еден Гoспoд
Sega malku me zbuni za zenava lence od nerezi bese taka?Kazuvas deka mozebi otisla vo Bigorski,pa kako taka tamu ne primaat gledacki.Prvo ko ke otides vo Bigorski te prasuvaat dali odis po gledaci i ako ni molitva nema da ti procita.Zatoa me zacudi deka otisla vo Bigorski.
Сава врска нема... Мене лично ми раскажуваше дека се сопнала и скршила рака на местото, па почнало вода да тече од карпите.На други дека имала несреќа. Инаку, Катланово има Бања. Сава се лоцирала на 100 метри од Бањата. Од сите страни извира вода, такво е местото. Точно е дека таа вода е лековита, ама од медицински аспект. Таа вода е богата со Сулфур, и е добра за проблеми со бубрези или со нерви. Затоа може и да мириса малку, а и да биде кисела на вкус. Значи водата е медицинска.
Sakam da ve prasam dali Mare pomaga vo nesto,dali kazuva tocno ili laze.. eve citam i nekoja Lence,daj kazete kade e podobro.. Ili ako poznavate podobra .. Fala vi unapred..
Mare e veshterka mnooooogu e zlobna.I ti ja krade srekata,so tuga sreka izgradi kuka na 3 sprata ,kupi stan, koli,renovira druga kuka,placevi i sto uste ne ,duri i decata si gi zaposli da zimaat ulavi plati ,a nepismeni se do nema i kade.E ovaa gledacka e kako da e pratenik u sobranie so ful imoten list.Laze i skaruva celi semejstva uzas e.
Ја добив денес, ми рече во понеделник да одам. Инаку на што гледа? И дали ти погоди за иднината, се оствари ли она што ти го кажа дека ќе ти се случи? Фала ти многу на одговорот.
Јас не верувам во бајачки или гатачки. Во дедо мраз верувам. Не ми се верува што читам на оваа тема. Верувајте во себе, бидете позитивни, љубете повеќе, не се откажувајте, надградувајте се и повеќе физички активности. И ве молам не си придавајте многу значење дека некои токму Вам ви прави магии(илузии), анализа на себе си малку, сѐ произлегуа од нас. А за болести постојат болници ширум светот
400 денари кај икони??? Оф бе како наседнуваат некои луѓе. Жал ми е за нив. Со тие пари една недела леб ќе купуваше а не на сатана да ги даваш.