Que pasa 3 strani nanazad ni gatac ni bajac ni broj ne vidov ne se karajte i dajte br od taa Lence od nerezi najblisku mi e ....kako gleda na solju vo oci ili ...
Ke ja prasate Incule taa lazgata. Vo navodnici i se zablagodariv, zatoa sto mi veti deka ke mi gi dade brojcinjata od dvete gospogji, potoa stavila opcija da ne mozam da i pisam, pa eve javno sakam da si ja kazam vistinata. Ne e celta da se falime kade sme bile, i kolku mnogu ni pogodile, celta e da si pomogneme so razmena na iskustva i kontakti.
Мене баба ми ме научи да баја од уроци, ми ги кажа зборовите неколку дена пред да почине. Не знам во што е магијата но очигледно функционира. Ме неучи уште неколку работи од областа на тие магиски обреди со кои и ден денес се трудам да „помагам“ на лугето. Сеуште огромен процент на луѓе дури и во гратските средини веруваат во гатање, баење.... а штом лугето веруваат веројатно постои нешто.
Никако со менст циклус немојте одма ќе ве врати уште во двор сепак кај неа во куќата кај што гледа има инкони свеетции и не е ред така да се оди...
Здраво дечки. Сакам да прашам дали некој од вас имал искуство со бајачката баба Марица од село Огњанци која бара конче на кое гледа, а потоа бае со сол? Пишете ми порака, благодарам.
Ima edna na kafe gleda, Romka e se vika Serife, higienicarka e vo Megjuopstinskiot Centar za Soc Raboti vo Bt. Taka ke ja pronajdes. Za drugi neznam. Te molam ako slusnes/doznaes za nekoj/a pisi. Pozdrav.
Probaj i skapo ke te cini,ne si svesna kaj odis ama ako sakas toa si e tvoj izbor,a inaku dobra e za tie sto i kesiraat.
Epa ete ja sto znam za ovaa ti kazav za drugi neznam i ja se nadevam deka nekoj ke pise seriozno za nekoj sto navistina pomaga,ete i ja dolg period cekam.
Здраво сакам да прашам ако може некој да ми даде контакт од некоја жена што гледа во Скопје. Се разбира да биде добра и да знае да каже што треба да не биде некоја лажга и фолирантка.
Значи месецов 28ми се закажува? Бидејќи се 28 дена , а ја знам дека 30ти е, и бев во дилема дали 28 или 27..
Јас имам идено кај неа, имам пишувано во темава и никогаш повеќе кај такви шарлатани моја нога не стапнува. Не знам шо ми требаше, и дадов пеес денари, јазк. Ако ти се драгоцени времето и животот, не би ги трошела на вакви места.