Ex drugarka bese kaj nea i pogodi deka se duma megu koj faks da ide deka nema da ide na odmor deka ima finansiski problemi deka togas momentalno nemase decko i toa i go kaza i kaza deka od esen ke i se podobrat rabotite vo zivotot i taka bese
Јака работа и кажала , демек другарка ти не можела да си почека да и се случат некои работи, или и се брзало да живее? Да одам кај гатачка да ми каже дали ќе одам на одмор Па и јас да му кажам на некој сто работи може 45 ќе му се случат(ама претходно ќе му поставам неколку прашања од неговиот живот и ќе си напраам филм) Многу маки имала другарка ти, се думала на кој факс да оди, немала дечко, со пари слабо...и оп кај гатачка. Значи пола народ е за на гатачка
Ja zboram za togas 18 godisno devojce i kaza deka ja prasala samo kako se vika ne ja prasuvala nisti ni godini ni finansiska sostojba .... Ova bese vo 2013ta stv ne se sekavam na detali prenesuvam samo toa sto i kazala i sto mi teknuva sega so devojceto ne se mirisime mn mn za da ja prasam pa da pisam poopsirno.Sekoj so svoite iskustva zosto i jas nekogas imam cvrsto mislenje za nesto kako tebe vaka nekogas polovicno
Бев кај Ленче и презадоволна сум. Од збор до збор - ми погоди. Кажува минато, сегашност и иднина. Не е бајачка или гатачка, повеќе би рекла јасновидка. Жената не ти ја полни главата со негативности дека некој нешто ти направил (магии или слично), напротив, ти објаснува се што ти се случило, зошто ти се случило. Во однос на среќата и судбината. Интересно.
Дали ќе може,доколку сакате да го споделите бројот од Ленче или како да стапиме во контакт?Во Благодарам
Dali znae nekoj drug sto vadi ziva vo mk jas imav mi.ja izvadi rushit od kumanovo ama covekot za zal pocinal dali ima nekoj drug sto vadi ziva vo mk ili nema...
Jas licno imam otideno kaj Marina(ne mi pogodi) a bev pred 8 godini, kaj Dule isto ne mi pogodi, kaj Kleopatra ne sum bila, ama drugarka mi bese i rece ne i pogodila, a taa Lence ne ja poznavam. Daj kazete nekoj dobar gledac, ama sto gleda idnina, sakam da pojdam odamna ne sum bila a si imam nekoj domasni problemi.
Ako mozete da mi dadete broj od zenava Lence bi vi bila blagodarna mnogu fala. sekoj si ima maka i saka da si ja resi nekako ili bar da mu olesni tuka sme da si pomagame.