Zalno gledam kolku imate problem za dobivanje na bebe i nespokoj nervoza i nemanje na sreka.jas si go najdov dusevniot mir od tamu.pobarajte pomos vo sv.petka manastir blizu selo kaluzlija posle karbinci nad bargala stariot grad stip. Eve broj 077 928 894 cicko gorgi Javete se da prasate koga moze da se odi da ne tepate pat za gabe. Pari nikoj ne ti bara osven za nekolku sveki i ako sakas da si ostavis na ikona. Si vetuvas dar ko ke ti se ostvari toa za koe si otiden bitno e da se vratis i go dades darot sto si go vetil !!!!nemoj da zaboravis!!! Ako ne veruvas ne odi. Ima denovi koga moze da se odi i dvajcata bracni drugari treba zaedno da idete ako ste za bebe. Ako imas problem drug sam no najkasno do 11 casot treba se da se zavrsi. Ova cisto vi go kazuvam da ne se macite navaka nataka nekogas i bozja volja pomaga so zemanje na sveta voda koja e blagoslov.ne ste svesni kolku bebinja se dobieni od tamu .licno gi imam videno na praznikot na manastirot i kako so pocit se odnesuvaat sprema cicko gorgi.pozd se nadevam ke pomognam na mnogu parovi sto imaat maka.a i vo familija ako ne vi e sredeno ne vi odi za naoganje bracen drugar,nervozni ste za se ke ima napredok samo zemete si voda za blagoslov od tamu koja mora licno cicko gorgi da vi ja dade.veruvajte mi koj ima maka ke si najde spas.i bidete iskreni so nego za koja maka ste dojdeni za da znae od koja voda da vi dade i da vi pomogne.se nadevam na mnogu luge ke im pomognam so ova.dosta so takvi koi imaat tarifi.ova e vistinskoto ko ke stignete tamu ke vidite a odposle so promenite ke si osetite sami.
Дали ке може да ми го пишете бројот во порака на Снежана од Драчево која гледа на кафе, и на жената од Ѓорче Каролина!!
Ја анте тие антекурела. Ти крсти ги они прдат. За секој ваш проблем има решение алоо, но не по тој пат. Зар мислиш дека некој ваков ќе ти помогне? Што го бараат со оглас? Да има одлични комуникациски способности(читај: да лаже)? Јасновидец не е работа. Ако некој сака да ти помогне не бара пари за истото. Нека се и јасновидци меѓутоа се служат со демонски сили. http://www.oglasizarabota.mk/job/7713/астролози-нумеролози-тарот-толкувачи-и-јасновидци-за-работа-од-дома/ еве и изјава од некој што го затвориле Откако ги олеснил ,,клиентите,,, двајца братучеди за 14 илјади евра, пред судот ладно изјавил ,,Додека има овци ќе стрижам" https://vistinatakeveoslobodi.wordpress.com/2012/06/02/се-множат-лажни-исцелители/#more-2295 Стварно ми е криво што не можам да ве одвратам од ваквите гнасни работи, но барем пробав и ич не ми е криво. Има и една добра страна од сево ова...а тоа е дека сепак на крајот вистината излегува на виделина. "Зашто нема ништо тајно, што не ќе стане јавно; ниту скриено, што не ќе се разбере и излезе на видело. И така, внимавајте како слушате! Зашто, кој има, ќе му се даде; кој нема, ќе му се одземе и она, што мисли дека го има.” Толку од мене доволно се изјаснив на темава, а вие сега слободно разменувајте си бројчиња од Ленче, Менче и остала компанија.
Точно. Овие демони треба да се забранат со закон , и кривично да одговараат ! Демонот си има своја цена не идете по такви работи , бидејки не се од Господ!
Поради мојата професија посетувам многу села, градови низ мк и пред еден месец бев работно во едно село и завршивме работа, ама нели кај нас неизбежно е да поминеш без несоодветни и лични прашања, од типот ( колку години имаш?мажена ли си?; деца?; од каде си точно?; аа го познаваш едиси кој и тие се од тој дел?... итн) Ама ова е повејќе смешно отколку трагично, сигурно ништо лошо не мислеле и им одговорив културно дека не сум омажена и имам 35 години, луѓево: " ами девојче имаме ние бајачка во селово, ако сакаш да те пратиме кај неа, иако цело село бајачката го раскара, ама сѐ уште е полно со луѓе од други градови во нејзиниот двор и си го бараат чарето( па дури и политичари, пејачи и др јавни личности)" И сега заклучок од ова? Јас им кажав само дека не верувам во тие работи и толку беше. Замислете бајачката ги раскарала соселаните меѓусебе кажувајќи им, овој, оној ти прави магија, оној овој ти мисли лошо итн итн. Овие( бајачки, гатачки, демони во луѓе) придонесувааат многу негативна енергија во државава а и во светот...се шири само омраза и зло меѓу луѓето! Е ова е страшно! Луѓее и мене не ми е идеално во животот и се борам и трудам да мислам позитивно, ако имам проблем си се преиспитувам себе си. Затоа постои медицината! Бог, тие што веруваат! Верувајте во себе и направете си го животот колку што можете посреќен со многу љубов, убав збор, добри дела и насмевки! Овие работи сееат само страв и омраза! Една година сум веќе во мк и ми доаѓа пак да си заминам, заради вакви и слични малограѓанштини. Драги феминки, вие кои не верувате во овие демонски сили( или што и да се), не се откажувајте да пишувате на оваа тема, зошто ова треба да се истреби! Да победи ДОБРОТО! Ви благодарам феминки, зошто многу работи научив од вас
На едни роднини ем бракот му се растури заради тие гатачи бајачи и ем децата ги направија ни вода ни киселина не зборувај со овај или онај ќе ти направи магија на крајот не зборувај со никој Ај рабирам кога си имаш голема мака на крајот и на баење ќе завршиш ама до толку да си дозволиш да ти го управува животот тоа не можам да го разберам.За некои луѓе како што е коцката за коцкарот така гатањето и баењето те вовлекува да бидеш зависен едноставно така гледам на тоа.
samo Dragan od Avtokomanda e dobar i precizen za vidovitost i kulturen.zatoa toj edinstven dava da go snimas na telefon i si imas dokaz dali pogodil ili ne.tocnosta i dar od boga mu e 82%. se drugo e dobra prevara.cest na isklucocite. a ako sakas bog da ti pomogne za dobivanje na bebe.pronaoganje na partner,napredok vo rabota togas zemi si blagoslov od manastirot sv.Petka selo Kaluzlija kaj stip posle selo Karbinci e.Kaj cicko Gorgi.tolku nataka se e izlisno da se zboruva.
Дечки знаете ли дали има некоја гатачка во Охрид? Ама некоја што навистина погодува ве молам ако знаете дадете ми информации
Хмм..да размислам... Не, нема таква ни во Охрид ни никаде. Убаво во темата https://forum.femina.mk/posts/3288825/ си праша. Зошто одеднаш си одиш контра? Ајде кажи го твојот проблем ќе пробаме да ти помогнеме...
Колку што разбрав криеш нешто од нив што би ги повредило. Да било ради исмејување или ради чувството што мислиш дека не те сака никој не би требало да ти е страв да разговараш со нив бидејќи за тоа ти не си ништо крива. Меѓутоа сметам дека позади цела оваа работа се крие нешто друго...сакаш да дознаат од тебе и имаш страв да не дознаат од други и тогаш би ја изгубиле довербата во тебе(не може да се мисли на твоите чувства, кој друг знае за тоа и зошто би го искористил тоа против тебе и секако ради тоа не се губи доверба) а тоа ми дава до знаење само едно...дека нешто си направила. Не сакаш да те осудуваат и сметаш дека не си добра ќерка. Сега јас колку сакам можам да претпоставувам и да бидам дури и блиску ако не и до точната хипотеза, меѓутоа доколку кажеш за што се работи ќе знаеме и какви совети да ти дадеме. И батали тоа бајачи гатачи, со отворен ум и ладна глава ќе го решиш ова.
Разговарав вчера со нив им кажав се. Сега подобро ми е ништо лошо не ми рекоа се што требаше се реши дури и ме прашаа зошто не сум им кажала порано исто ми рекоа се слободно да им кажувам било што и да е и дека не мислат ништо лошо за мене тие се тука да ме советуваат и да ме одведат на прав пат секако тие ги поминале тие години и многу повеќе знаат од мене. Како што кажав сега подобро ми е ми олесна се решив веќе да не кријам ништо од нив тие се единствените што ми го мислат најдоброто и мислам дека донесов добра одлука што се решив да им кажам и за во иднина да не кријам веќе ништо.