Сум слушaлa зa некoј oф Кумaнoвo. А и имa вaквa темa тaму мoже некoј ќе ви пoмoгни. Пoздрaв, сo леснo.
Кај беше Господ 5 год??? Кога спиев по манастири, кога се молев ден и ноќ а незнаев што ми е??? Кога постев, кога верував во Господ со цело срце и душа??? 5 години!!!!! Па после сето тоа ми помогна еден човек. Ми кажа што се ми направиле. Да се разбереме, јас никогаш не сум верувала во такви одвратни работи, ама најубаво би било да не кажувам низ каков пекол поминав... оооо да и сакам да се одмаздам уштр 10 пати повеќе!
Ajde i tuka da prasam, imal li nekoj broj od Karolina od Gorche i od Vangel broevi, i dali nekoj slusnal za Tereza sto gleda na telefon i nikogas ne se pojavuva pred nikoj osven ako ona odluci deka treba
Те сфаќам! Јас на темава сум кажала дека одев по луѓе од мака. Мака од стрина ми, менував место на живеење што не правев... Јас не најдов некој кој ќе ми помогне. Бев кај поп, кај оџи не сум била. Мене попот ми рече дека не може да ми помогне и ме советуваше да се преселам, буквално бев ко бездомник неколку години по роднини живеев. Стрина ми секаде ме наоѓаше. Мајка и на стрина ми кога почина поповите одбија да ја пеат и не дозволија да се погребе кај сите туку настрана кај тие што извршиле самоубиство или такви стварни, важно настрана е закопана. Многу беше злобна и правела многу многу многу лоши работи на луѓе. Пред еден месец на стрина ми и се испослучија неубави работи и ја сретнал попот и рекол дека за некои работи и да побара прошка и да се покае нема назад. И нив им се враќа треба време. Мој совет ти е да се совземеш и побрзо да најдеш начин како да продолжиш со животот. Јас мирот го најдов кај вујко ми во Гевгелија. Мене вујна ми најмногу ми помогна. Освен што ќе си ја изпрљаш свеста нема ништо друго да постигнеш. Најди си го мирот остави ги нека си живеат во бедата.
Женски, во многу лоша состојба сум, да не расправам за причини тука, некоја да е фина да ми помогне? Пишете во порака
Џабе ќе одиш на кафе, и јас сум била кај друга жена и само ќе ти каже некој работи пола вистина пола не... така да ако сакаш има тема тука , сликај винџалот и ќе ти гледат. И јас така и една типка од форумов свака и част од збор до збор се ми погоди...
Ве молам да ми кажете некој/а што гледа во околинара на Кичево, Битола, и Скопје. Во гадна ситуација сум. И на лекар бев и на психолог, и демек иде со дечко ми, па несреќи куп ме снаоѓаат Ве молаааам.
Zdr dali ke moze od tereza brojce? I koga ke gi doznaes brojcinjata od vangel i karolina ako moze pisimi gi? pozdrav i sekoe dobro
Od taa Tereza broj tesko da se najde, taa e nekoja vesterka sto pravi magii, taa ne pomaga. A za Karolina i Vangel ako nesto doznaam ke pisam. Inaku ako zborime za taa Tereza mene licno mi ima napraveno mnogu loso, a istoto toa go ima napraveno na moja bliska drugarka, sakam da ja najdam cisto da vidam koja e taa faca sto pravi magii po naredba na psihicki nestabilni licnosto za pari.