Ponazad na stranite imam kazano ,mozesh da procitash ama eve i pak ke pivtoram taa krade sreka na luge i zatoa ima kyki stanovi koli ekstra rab mesta na decata ,ama ako gospod zabava ama ne zabrava za takvi kako nea.
Da ve prasam dali ste slusale za eden covek od kumanovo se vika bube mnogu go falat i eden drug od pagarusa se vika usein isto iza nego sum slusala dobri zborovi
zdr da prasam mislenje za Nikolco od edno Zletovsko selo mislam ako ne se vikase Stalkovica?sakame da pojdeme do kaj nego pa da znaeme
Не оди кај неа. Се прави дека помага, а ти прави полошо да ти е само за пак да одиш кај неа. Вештерка е.
Имам комшии кои веќе повеќе од 8 години неможат да застанат на нозе. Се некако ги затеруваат несреќи и никако да им појде од рака. Таткото и синот на ниеден начин неможат да најдат работа , нема каде не побараа и едноставно несака.... Сопругата само им работи но и на неа животот и е прилично тежок со плата од 12 000 денари . Синот дури и стекна психички проблеми, се затвори тотално во себеси и ретко збори , а беше прекрасен дечко по кој трчаше цел град. Се чувствува некоја психоза во нивниот дом секогаш кога ке отидам. Порано важеа за прекрасна добростоечка фамилија и ги пратеше убав живот.И покрај тоа беа скромни.... Сакам некако да им помогнам, дали знаете некој што може да види дали им фрлиле магија и да ја растурат ? Еднаш женичката ми спомна дека некоја жена покрај манастир и рекла дека им е фрлена магија но не сакала да верува во тоа..... Дали има некој вакво искуство ? Дали знаете каде можат да се обратат да побараат помош? Ве молам за коментар
Се извинувам ама неможам да разберам како така Тереза Ви направила лоши работи а не можете да ја најдете?Претходно сте биле или како што сте биле во контакт со нејзе за да Ви наштети? Ве молам ако не Ви е тешко да ми подобјасните,па можеби и ние некако ќе помогнеме!Инаку прв пат слушам за Тереза
Licnosta koja mi ima napraveno e vo kontakt so taa Tereza, i jas za Tereza slusav od taa devojka, ama ne sum vo do ri odnosi so nea za da doznaam ubavo koja e taa Tereza