Pozz do site vas feminki ... sakavda ve prasam dali ste bile nekoja od vas kaj Enes Ljubin ako da dajte iskustvo ve molam hitno mie
Koj saka neka veruva, koj ne saka, ne mora. Jas bev educirana deka so rabota se postignuvaat rezultati, no ne e taka. Ima nekoj drug faktor. Sto jas imam sraboteno vo zivot, i kolku imam minato, ne e deka tuku taka trcam baacka da mi go resi zivotot. No, edno vreme na seto iskustvo, na seta rabota, na site sto me sakaa okolu, pocnaa da se slucuvat blokadi i toa traese, stvarno me ubi. Da ne dolzam, bev kaj Mare vo Ilinden, nema vrska, kaj Viki vo cair, epten nema vrska, kaj Rada vo Tekija, i duri strav me fati, beter da ne bide. Veruvam deka ako nekoj znae da pogagja ili bae, ima resenie od prva, a site ovie drugi gi matkaat lugjeto so vodi i po cela godina da im nosis pari. Ako nekoj videl fajde, neka pise.
Гледам дека си имаш мака, јас да ти кажам да си идеш кај Енес од Љубин и да не бараш ниедна видовњакиња што ќе ти троши време, човеков ќе ти го реши проблемот
Jas sum barala care za moite blokadi, kaj Borce, Ratka, Mare i uste 4-5 nespomenati tuka. Od niv fajde nemase. Ste bile kaj Enes? Sto pravi toj?
Slave kazuva iminja ama ne pomagaa kazete luge nekoj sto pomagaa pomakava sestra bese kaj dule i i kaza se tocno kako i e i rece imas vlaska magija jas nemozam da ti pomognam ...treba da najde nekoja sto se bavi so tie raboti za da i ja trgne devojcevo place i nie nezz so da pravimeee dajte pomos lugeee bolno zolto isuseno bez bolest ve molam ke go nagradime toj sto ke ni pomognee na golema makaa se siteee
Vlaska magija vo srbija pravat ako poznava nekoj tamu neka se rasprasa otidete, a kakvi simtomi ima od vlaska magija?
Lezi bolna ..nosena e na site ispituvanja ne jade ne spie strav i eod luge od son...ne iskaca od soba gleda vo edna tocka mislis ne e prisutna na svetov.. so nas kako da ne ne poznava od super devpjce totalen presvrt..drugarki nesaka soma da ne ja gledale.taka.....do dusa pocna nikoj da ne ja bara za druzba..i uste milion raboti ... place neznae zosto ljubov decko nikako nesaka da slusne se povlece skroz uzasno ..dule rekol.deka za nea preku bugarska granica e otideno da i se pravi ne i kazal imeto ama mojte se somenvaat bog na pomos samo poZ do site pazete ne sum veruvala deka ova go.ima uste ne mi se veruva ..
Здраво дечки, дали некој бил кај тереза, на што гледа и каде точно се наоѓа во ск. сум слушнала дека ја бива