Дали некој знае или има слушнато за овие: Перо Шуте и Идриз, прочитав дека растураат магии од Битола се.
Zdravo imam slucnato deka nekoj Ace od Dracevo-Zelenikovo pronaogjal izguben predmet , zaboraveni pari itn. Dali nekoja ima iskustvo so toj i ako moze brojce ili kade da go najdam. Fala Pozdrav.
ве молам дали некој има слушнато за Милка и Тереза и каде гледаат ако немате број, имаме мака па човек сегде бара чаре. фала
http://opusteno.rs/razno-f1/vlaska-magija-t21157.html Прoчитaј oвде имa и местo нaпишaнo зa тие кaде дa ги нaјдеш кoи ќе ти пoмoгнaт.
ve molam pomognete mi da dojdam vo kontakt so taa osoba adresa broj na telefon ke vi bidam mnogu blagodarna
Вујна ми нема никаква моќ да помага на луѓе. Со неа ми беше најлесно да си ја отворам душата и да си направам муабет. Бев кај неколку луѓе ама тие мене не ми помогнаа. Не можам да речам дека не ги бива мене не ми помогнаа. Мој совет ти е да ги избегнуваш Вики од Чаир и Маре од Петровец поголеми лажги нема.
Ve molam dokolku znaete nekoj koj navistina moze da pronajde izguben predmet, zaboraveni pari kazete mi . ve molam na maka sum..
043 227 363 jas go imam ovoj. Mislam deka deneska treba da se zakaze. Vrtam cel den nikoj ne se javuva de zafateno de slobodno. Ako ima nekoj drug broj neka go napise nekoj