Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гатање, баење

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од kiki-riki, 21 ноември 2009.

1. Adriana.O

Adriana.O Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2017
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    308
    Јас сум помала од 24 год и не појдов пошто рече само над 24 год. гледала...

На acezmija му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Aleksija111

Aleksija111 Активен член

Се зачлени на:
    11 мај 2017
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво девојки.
    Дали некоја од Вас има број од Виолета од Куманово?

3. TrinityNeo

TrinityNeo Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2013
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    834
    koja Violeta ,na sto gleda ona

4. pa_stel

pa_stel Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2017
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    26
    Дали некој знае нешто повеќе за Мерсим од Битола?

5. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    SEkoj
    Koj e toa?kaj zive?

6. Normina

Normina Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2015
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    54

7. redbaby

redbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2016
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    13
    Zdr Dali moze da mi dades brojce od Viki i kade tocno u Cair se naogja? Moze li da slikas tocno mestoto kade se naogja kuca, stan? Ako moze? Fala odnapred i se izvinuvam.

8. bybeDkid

bybeDkid Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2014
    Пораки:
    1.299
    Допаѓања:
    3.815
    070 893 544. Еве ти го бројчето, со среќа пошто многу тешко крева. Локацијата и е во Чаир, али многу е тешко за објаснување, знам десно се вртеше негде после Бит Пазар, после Ледиком некаде, извини не се сеќавам баш, ептен сум тапа со локации. И ја би се загубила пак да треба да идам. Куќа број 1 е и има висока бордо капија. Прашај некој од мештаните сите ја знаат. Поздрав

На nedelce му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Lianna Anna

Lianna Anna Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2017
    Пораки:
    2.535
    Допаѓања:
    20.123
    Добро бе луѓе, 21 век. Зарем стварно верувате во ова ?! Дај вратете се во реалноста, а потоа почнете да ги решавате проблемите што ги имате. Ако самите не си го решите проблемот, најмалку може бајачката. Никакви бајачки, никакви магии не постојат. Се е психа и се ви мава на психа. Проста е логиката како таквите луѓе работат. Сите имаме слични проблеми, а нивното е по тој основ да претпоставуваат и наводно да погодуваат. Со тоа, ви ја контролираат психата, односно делуваат на истата. Ете решен е проблемот со магијата и вам ви станува веднаш подобро. Или ви е направена магија која треба да се растура и вам веднаш ви станува полошо, или не успевате да ги решите моменталните проблеми, оти некој целосно ве поттикнал да размислувате погрешно и да не се насочите на решавање на проблемите на вистинскиот начин. Има веројатно и такви кои ви предвидуваат и позитивна иднина. И веднаш се остварува, не оти тие знаат, туку затоа што ве насочиле на такво размислување и на тој пат. А тоа всушност, го можете и сами. Сите проблеми можете да си ги решите сами. Ако не, постои и медицинска помош. Се останато, е погрешна перцепција на нештата.

На Bescheiden, bibiiii, Briar Rose и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Маци Кавадарци

Маци Кавадарци Активен член

Се зачлени на:
    15 мај 2017
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Здраво...прв пат се соочувам со ваква ситуација во животот...до пред 1 година имав долга врска од 9 години,не делеше само листот хартија во општина,куќа и се останато правевме заедно...доживеа собраќајка и доби неизлечлива болест,така да моравме да се разделиме...исто како да бев жив мртовец,ми требаше цела година да се совземам.Минатата година во септември почнав нова врска колку да не сум сама со проф.во средно на мој врсник.Цел град плачеше од него,сите велеа дека сум луда со сум со него...но за три месеци стана најдобриот човек на планетата,стана моја душа мое се.За прв пат отидов на одмор во Ск во февруари годинава,се разделивме само 7 дена.Кога се вратив па се до денеска секој божи ден ми е пеколен...се караме,се вреѓаме до максимум,а и двајцата се сакаме мн и плачеме на крајот....полека ја открив причината ...неговата мајка не им дозволува да бидат со која сакаа,таа требало да одбере,ги уценува и материјално и финансиски...полека од нивни блиски дознавам дека таа им ги расипувала и претходните врски...затоа ве молам за помош да ми пишете бр,име на човек или жена бајачка гатачка гледачка нр знам што да ми помогне да си го задржам момчето,да се смират работите меѓу нас...тој да биде на моја страна,а не на својата мајка која го направи детето да се скара со целиот град....ве молам да ми кажете во најкраток рок да ја стопирам неа,да не наштетува...ме прави мене луда пред сите,а всушност таа е...не и посакувам ништо лошо само да не ми наштети мене...и онака од страна на семејатвото го загубив поголемиот дел не сакам и ова да го загубам...ве молам за помош....

11. Cinderella12

Cinderella12 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2014
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    107
    Значи МАГИИ демони постојат!!
    Се е останато само векот се менува!
    И никој не може да помогни освен Ален од Србија, има многу јака биоенергија и ја има отворено неговата анџачакра и плуд доктор е и може да ти каже дали имаш демон или не. ,сето тоа го прават демоните!
    Има секоја вечер во живо на тв хепи во парови гледајте го како вади демон и тоа ја прашува колку стњ во телото на неа и демонот преку неа одговара 3!
    Цел свет го знае Ален, и нњ бидете смешни со тоа дека магии не постојат и демони ,ако може да постои Господ и Ангели така и се друго постои, не се правете многу современи дека 21век па демек не постои тоа. Сето постои!
    Ако некој сака да ги гледа видеото од некни кога директно со пренос лечеше една од тие таму пишете ќе го постирам! Секој со Господ напред да се спасите од маките кои ги имате,ние звониме да закажиме два дена веќе е зафатено неговиот секретар неможеме да го добијаме

12. Lianna Anna

Се зачлени на:
    7 март 2017
    Пораки:
    2.535
    Допаѓања:
    20.123
    @Cinderella12 Стави го видеото. Чисто ме интересира. Не ме убедувај што постои што не. Тоа е мое мислење и не можеш да го смениш. Иначе, јас не сум многу сигурна ниту за бог ниту за наводните ангели. Не можам да верувам во нешто, за што не постојат факти, докази и сл.

На Donatela.W му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Cinderella12

Се зачлени на:
    15 ноември 2014
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    107
    Тоа што не веруваш не верувај,но остави не нас што веруваме да си продолжиме значи неможеш да убедиш некого, инаку сега видеото момент

На @minni му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Cinderella12

Се зачлени на:
    15 ноември 2014
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    107

15. Lianna Anna

Се зачлени на:
    7 март 2017
    Пораки:
    2.535
    Допаѓања:
    20.123
    Фала за моментот со видеото. Да го гледам па ќе пишам мислење. Никого јас не убедувам. Секој по својата среќа.

16. Cinderella12

Се зачлени на:
    15 ноември 2014
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    107
    И тоа прати ја,се исмева не верува таа,но откако ќе доживее прати ситуација, ова го гледаа многу во живо, на јутубе се постојано во живо па можите да пратите ситуација :)
    Секој ќе си верува во што сака :)

17. Lianna Anna

Се зачлени на:
    7 март 2017
    Пораки:
    2.535
    Допаѓања:
    20.123
    @Cinderella12
    Твој избор е дали ќе веруваш или не.
    Јас во ваква пародија не можам да верувам. И да има нешто вистина околу наводниов егзорцист, тоа секако не се прави на телевизија.

На acezmija и Donatela.W им се допаѓа ова.
  18. Cinderella12

Се зачлени на:
    15 ноември 2014
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    107
    Мене воопшто не ми е гајле дали ќе веруваш или не, човекот го бараа и дојде на тв и тој е познат цел свет го знае. Кој сака може да се обрати кај неговата страница на фб за бројот негов,пари не зема воопшто.а дали е пародија или не ама баш ич не ми егајле, и остави тоа на Господ и неговата божја воља да помага секаде :)
    А тоа што е за тебе пародија и тоа што не веруваш тогаш немаш потреба да си во темава, тука пишува тој што му треба помош и што чуствува дека нешто не е во ред, а тоа што тебе ти е сјајно можеш да го споделиш во други теми има многу теми низ форумов а не тука да се исмеваш :))

19. Donatela.W

Donatela.W Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2017
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    535
    Препорачај и психијатар на идната свекрвата :)
    Но зошто ја прекина првата врска? Каква е таа неизвлечлива болест што се добива од сообракајка ?

На acezmija и jacqueline.s им се допаѓа ова.
  20. Маци Кавадарци

Маци Кавадарци Активен член

Се зачлени на:
    15 мај 2017
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Тумур на малиот мозок и мултиплекс склероза, нер тригеминус кој не се прави операција на ниво на Македонија