Тумур на малиот мозок и мултиплекс склероза, нер тригеминус кој не се прави операција на ниво на Македонија
Samo preku negoviot sekretar mozhe i bas gi gledav site videa kako edna od tie mizhese i toj so racete pokazuvase kako na koj pravec da se dvizi,a vsusnost toj toa shto taa nagazila kako gi vikaat ona shto gi slusame drugite glasovi vo nas kako podsvesta epa vsusnost toa e dzin/demon epa onznae koga ima nekoj, site sto sakaa da se proverat, zastanaa eden do eden, i toj im rece. gledajte vo mene i vo rok od nekolku sekundi tie sto imaa se onesvestija a drugitw sto nemaa nisto stoea, i taka gi osvestija drugite i sekoj den pomaga na po eden od tie tamu vo zhivo na tv, a na drugite shto im pomaga privatno odat na zakazuvanje. jas prashav na fb ama adminot mi pisha ova Pregledi se besplatni i da leci isto, seplajka ako Treba terapija nekoja od nekoi lekarstva toj kje ve upati i v8e odite gi kupuvate isto doktor e vo srbija
најмалку што верувам е во гатање и баење...како студент да, секогаш сме вртеле кафе заради букви и бројки ,да видиме дали симпатијата нешто...... но како созревав веќе не Но кога после извесен период од животот, на такво место во домот кај што ретко ти текнува да видиш ќе најдиш лушпи од јајце...се прашуваш ват д фак????
Може бројче на Костадинка од Прилеп? И ако може да ми кажете каде поточно се наоѓа.И дали стварно помага,предвидува иднина?
Оф леле Друштвоо оставете батаџи гајачки гледања на кафе. Преку молитва кон Бога ќе си добиете се што ќе посакате сам отреба да верувате и да бидете упорни. Идете секоја недела во црква и бидете редовни имајте дома молитвеник и молетесе само не идете кај вакви лажливци.
Драга @Cinderella12 очигледно многу погрешно си го разбрала моето мислење. Јас никого не исмевам. Ниту тебе ти оспорувам да веруваш во нешто. Твој живот, твој избор. Имаш право на тоа, еднакво колку што јас имам право на тоа да не верувам и да пишувам и изразувам мислење каде сакам по темиве, вклучувајќи ја и оваа. Се додека нема навреди е во ред. Од друга страна, ако ти се осети исмеана, тогаш, ти должам извинување. Не ми беше таква намерата. Она што јас го сметам за смешно, имам потполно право да го сметам за такво, согласно тоа, го изразувам мислењето. Не за да те убедам тебе во што да веруваш. Тоа најмалку. Напротив. Темите постојат за отворена дискусија. Јас, проблемите си ги решавам на многу понаков, за мене поприфатлив и реален начин. Сега поздрав од мене и мојот совршен живот кој заклучи дека го имам од само две мои мислења. А јас пак мислев дека совршенство не постои.
Ако си христијанка ќе ги почитуваш десетте божји заповеди 1. Немај идоли овде на земјата и не прави идол од такви гатачи и бајачи http://www.lovesensa.rs/clanci/duhovna-praksa/10-bozijih-zapovesti-sa-pravoslavnim-tumacenjima Најголем грев е да се оди по гатачи, и јас сакав да одам, но се премислив, ќе појдеш во црква и ќе запалиш свеќа ќе се помолиш и ќе имаш верба во Бог, во спротивно со одење кај овакви личности, навистина ќе си навлечеш и демон и грев и негативна енергија.
Напротив па наша должност е ако видиме некој како греши да го отклониме од тој пат. можеш да прочиташ во Светото писмо ( библијата ) дека многу вакви магесници, гатачки бајаци најчесто биле опседнувани од зли духови и кога ќе Свет човек покрај нив они ја губеле силата и демоонот трептел. Пример имаш кај посланијата од Светиот Апостол Павле. http://www.dnevnik.mk/?ItemID=544682763CCFCE479B6ED8E02E1E77D0
Се мислев долго време дали да пишам..али мака си е мака.Вака во овие работи не сум верувала затоа што сум и растена у таква околина.Си имам дечко се беше ок додека не поминаа неколку месеци,.едноставно со дечкото сме супер и си одг во секое поле.Ама у меѓу време се појави бившиот со караници закани бла бла..пројде и тоа.После некое време се разболев едвај извадив жива глава ама после тоа почна нагло да ме боли глава да ме стега кичма да ми се гади да не јадам да сум нервозна пропаѓав у лицето..за нигде.Ослабнав ама не замерував зашо со години никако не се дебелеам.Се тоа некако ама најдов раб едвај чекав не ми се идеше у опште.Се испокарав со другарки..од испит спреманје за 1 ден немам капацитет да запомнам 2 страни.Се трпев додека не почнав и со дечкото да се карам.Дури дојдов до тој степен да неможам да го гледам.Секој збор негов мене како да ме пржеше ко ѓавол да беше у мене..го мразев..зашто незнам..ама знам дека после една караница му пукна филм и реше дека нешто се случува дека не сум ок.Не сум не сум ни била долги ред години..чудно чуство увек тешки трагедии ми се задесија..што дома што со мене смрта ме поздрави па неколку пати..се на се мн лошо.Дечково му се смеев му викам што ти е..бла бла коа ми вика постојат вакви раб и сам знам и самиот сум осетил.почна да ми збори за тренерките гаќите и прстенот шо преку другарка(со која недолго после тоа се скарав)ги добив од бившиот.Почнав да се заинтригирам се распрашав и стигнав од пријателка за Славе и за језива прича што до детаљ им погодил.Ок се слушнав и треба да идеме.Луѓе на дечкоми му пукна стаклото од кола..ке се изедевме тие денови..последна вечер пред идење ќе го убиев.му реков легни ајде со надеж дека ќе се успие ќе заборави..ама ме дигна у 2 3 по полноќ у кола и се упативме накај битола.бевме први ама пуштивме 2 жени пред нас и се запишав трета по ред.влегуваме заедно шо си имам мака и човекот почна...кој ти е бивши тој и тој одено е по оџи твои влакна со клуч и конци се врзани и пикани во низ дупки клучот ти е закопан далеку неможам да го најдам..викам ок ете кој е..почна ама не е само ова..ми се намерачиле неколку..имас старо нешто у куќа ја викам у стан сум..ама има куќа сети се кај идеш у куќа ми текна кај што сум растела(вика ова е затерано уште на твоите) и точно цела фамилија од кај мајки ми тек натам навам некоја несреќа.Продолжи за мене и вика девојче мн ми е жал мн ти е праено..носено по оџи друг ти има давано мртво нешо..алишта почна да ми се лоши..и само повторуваше ова е пиено пиено јадено..и знам дека зеде крст и го стаи на чело(како со ми рече дечко ми додека сум мижела бил многу чуден дури и тажен Луѓе после минута со крст на чело почнав да губам воздух да с епотам да ми се врти мачнини од сите страни како буквално вампир или гјавол.ме држеше очекуваше да повратам да ми се гади али ништо.неможеше до крај да истера.Ми рече дека ми е напраено да не ми иде ништо да идам надоле и никој да не ме земе..дека џабе ја што се сакам..коа со сите ќе прекинувам(што и реално е така).Почна да збори и дека и за двајцата е напраено ама више тешко едноставно го приметив почна да преќутува ко да сака што побрзо да не откачи.дали виде нешто што неќе да каже незнам само знам дека последно со ми кажа беше прави се ко што ти реков и побарај чаре.инаку следно ти е завршување у болница.Ок тргнав изгубена бледа ко дух..но он излезе по нас и заклучи.ги хранеше голубите и не гледаше оддека не заминеме..како нешто да сакаше да ми каже.Два дена веќе сум ко изгубена незнам што да мислам што да правам.со мајката на ендиот бивши више ми е јасно почнав поврзав и се сега си има добро објаснување.Но далеку дека сум подобра.
Kade tocno zivee Lence, I sekoj den gleda, zakazuva po broj centre and Kazi mi Lence sekoj den gleda, zakazuva po brojce, se ceka li red I kade potocno zivee vo Nerezi? Jas imam vrteno nekolku pati no nemozev da ja dobijam.
Не знам колку се сеќавате на мојот пролем, за кој зборував во понеделникот, јас чисто случајно бев кај Вики од Чаир, влегов на 10 мин,кај неа сите работи кои ми ги кажа онака од прв поглед,за минатото беа точни,а за сегашната ситуација сеуште излез нема,секој ден е од лошо полошо... за 1 недела пак треба да се видам со неа...само ми рече...остави ми се на мене...што мислите треба ли да продолжам кај неа или да се обидам на некое др.место од оние кои ги кажавте претходно...навистина ве молам за помош...
decki ,aj kazete za taa slavica od kumanovo na sto gleda pogoduva li pari zima li sakam vo nedela da odam
Дали во костов зборуваш за Славе од Кравари?Би те замолија доколку сакаш да дадеш број за контакт,кои денови работи и како се закажува?