Поима неам и другаркава се интересира тоа, вика да не идела за џабе, зашто и скапо наплаќал за третманите. Три третмани - 500 евра.
Феминки ке ве молам во инбокс да ми го писете бројот на Славе од Аеродром? Хитно најхитно ми треба. Сум бил кај сите од дрзавава само Славе ми има помогнато. Му го изгубив бројот и незнам никако да го најдам. БИ ви бил благодарен за било каква информација. Поздрав
Другарка ми беше и супер си помина. Вистина си е поскапо, ама фаќа иљачот. Млад, згоден и неопходен е Србинот. Јас само од прозор го видов, и го допрев преку стакло ама исто ко во живо да го фанаф. Речи и да оди другарка ти и ич да не се мисли.
Сериозна е, бе. И другарка моја има одено. И јас ќе одев, ама имав добиено баш тогаш... Не лечел на добиено.
majka mi bese kaj nea, taa zena. i rekla za mene ja sum prokolnat vakov takov ova ona...bas za taa zena so i rekla deka mi pravela kletvi. taa zena mene mi e duhovnik i nejziniot duh me cuva. ova go imam osoznaeno preku meditacija. isto taka imam jaka intuicija. druga stvar ne veruvam u taa voda so viki ja dava da ja pies. ja zemav taa voda u afekt ja isturiv. samo verba u Bog bi ti rekol! kaj site sum bil u makedonijava osven kaj dule od veles koj najmnogu go falat, nikoj mi nema pomognato kako Gospod...
Ви благодарам за информацијата...па би можеле ли да ми дадете број од Дуле од Велес, јас пронајдов неговата адреса, но ми рекоа дека пожелно било да најдам број од него и да закажам
Навистина би ми помогнале мн, верувајте не барам чудо само сакам да ја знам ситуацијата што и како се случува и што треба да направам?
Или доколку некој друг го има неговиот број да ми пише или ако веќе бил лично кај него да ми каже како оди процедурата, со закажување ли или не....?
Мн ви благодарам на информација, значи само на овој ден можеш да го бараш и да ти закаже термин...се чека мн најверојатно?Во меѓувреме никако не се стасува до него?
дечки, пак јас. ВЕ МОЛАМ ако некој знае некој оџа во Радовиш слушнав дека имало. Ова чудо трае со години, страв ми е ќе се разболи од нешто сериозно од сите овие стресови. И кажале дека има работи кои никогаш никој не може да ги растури и сега ми вели дека веќе се откажува од се...
Jas prv pat koga vrtev ne znaev, I po dolgo zvonenje dobiv,mi se javi tatko mu I mi rece da se javam na 30-ti. Tesko se dobiva, no vrti na redial, a ako dobies ke ti kaze koj den I koj broj si.