Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гатање, баење

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од kiki-riki, 21 ноември 2009.

1. Starlič

Starlič Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2017
    Пораки:
    1.604
    Допаѓања:
    9.289
    Ne se dzvoni kaj niv, odis direktno tamu I cekas da te viknat.. se sto te interesira prasuvas..

2. @@dakica

@@dakica Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    33
    E za nade od kavadarci sto ja zapoznav ovde na forumot mozam da kazam deka zenata nema vrska..edno ponasanje nikakvo..plus dzabe tepav tolkav pat do kavadarci nisto ne mi kaza samo ko ke si oite od ovde vnimavajte sudar ke naprajte..fala mu na boga zivi stasavme..znaci na nikoj ne mu ja preporacuvam zenata nema vrska

На TrinityNeo му/ѝ се допаѓа ова.
  3. redbaby

redbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2016
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    13
    Daj adresa i iminja od toj bracen par? Kade da gi najdam jas u kumanovo?

4. Normina

Normina Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2015
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    54

На acezmija му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Starlič

Starlič Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2017
    Пораки:
    1.604
    Допаѓања:
    9.289
    Да за нив се работи, живеат кај рајкова куќа, под бензинската Китка, има мал мост, се поминува, има една розева куќа со гаража напред, тука живеат..

6. Normina

Normina Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2015
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    54

Gi znam , bev kaj niv pred 4 godini , od bolnica me vadea i me nosea kaj niv , oni me krenaa na noze , ako ne bea SLILVANA I CACI tolku ke bese so mene ... Mnogu mi pomognaa , cel zivot ke sum im blagodarna ..

На topogan, TheDove, sj *O* и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Starlič

Starlič Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2017
    Пораки:
    1.604
    Допаѓања:
    9.289
    И на мене ми помогнаа многу.. Мислев готово беше со мене... Ептен се добри.

8. flower84

flower84 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2015
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Dobro pa dvajcata gledaat, ili samo edniot, i na sto, treba da se nosi nesto, I sekoj den gledaat ili si ima odredeno?

9. Starlič

Starlič Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2017
    Пораки:
    1.604
    Допаѓања:
    9.289
    Gledaat samo sreda I sabota, I dvajcata imaat darba, se sto te interesira prasaj, kazi sto te boli, lecat I.bolesti, ne.mora nisto da nosis ako odis za sebe direktno rabotat, mene mi baea od uplav, I mi kazaa nesti za idninata..

На TheDove и acezmija им се допаѓа ова.
  10. Адрија

Адрија Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2016
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    292
    Од 6 сабајле до 10 ке звониш и ќе го добиеш 100 % тоа време се врти кај Дуле .. :)

11. Julija12345

Julija12345 Нов член

Се зачлени на:
    13 јуни 2017
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Дали можи да добијам контакт телефон од Јулка карамани гледачката итно е ве молам ако знај некој да ми одговори.

12. Маци Кавадарци

Маци Кавадарци Активен член

Се зачлени на:
    15 мај 2017
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Здраво...не знам дали се сеќавате на мојот проблем...имав надеж дека ќе се реши со тек на времето...и се оддалечив малку од него да земе воздух и да свати што му значам...и навистина...се случи чудо...постојано идеше по мене од идеално по идеално...но траеше само две недели...дури и одморот го испланиравме...се прифлижи датумот накај 13...и пак почнаа кавгите...за 24 часа тој почна да ме мрази...да ме брка од неговите живот да ме турка вреѓа...му се идеше да ме отепа чиниш...после оваа случка повеќе за ништо немам надеж не ми се живее веќе...што судбина ќе беше оваа мојава...на сите добрина...а ми се враќа се најлошо се...не сакам повеќе да живеам не сакам...ми зема животот се што ми е мило во животот се...бев кај вики во чаир немаше фајде...звонев кај дуле не добив...доклку некој навистина може да ми помогне нека ме пише...како може од најдобриот човек на планетава да се претвори во ѓавол да сака да ме убие чиниш...ве молам за помош...во сабота ќе одам кај славе во кравари...мислите ли дека ќе може да ми помогне...длабоко во себе чувствувам дека ме сака и не може без мене но како ѓавол да влегол во него...

13. acezmija

acezmija Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2016
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    34
    .da prasam ovaa dali nekoj e znae i so pomaga ,..https://www.facebook.com/Danailovska

14. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.180
    Shto ke spasuvash ??? Toj takov Se rodil takov I ke si umre!!! Dzabe nervi I vreme ke troshish,a bogami i pari (kako si trgnala)...
    Toa shto Ti plache na kraj Se vika MANIPULATOR:emo:

Edit:nemam kirilichna podrshka na mob

На La.loca и mira.mira им се допаѓа ова.
  15. Маци Кавадарци

Маци Кавадарци Активен член

Се зачлени на:
    15 мај 2017
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    што ќе ми кажете за енес од од сарај, доколку некој има искуство од кај него може ли да го сподели со мене ?

16. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    Bese kaj slave sto pisa?

17. acezmija

acezmija Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2016
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    34
    zspisi od ozda,lazgo

predlog na kafe gledacka.u skopje

koje e zadovolen od dule ,o lazete,,ko ivan od kumanovo

Последна измена од модератор: 19 јуни 2017
  18. Syzane

Syzane Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    14
    Здраво.

Би сакала да Ве прашам дали некој/а од вас бил/а кај баба Рушка од Кратово? Дали некоја има искуство на своја кожа или слушнато дека таа успешно вади жива?

Или дали можете да препорачате некој што успешно вади жива? Слушнав и читав по форумите дека некој човек по име Рушит од Черкези Куманово премногу помагал и успешно вадел жива, ама за жал прочитав дека човекот си починал неодамна....
    Итно ми треба некој што знаете да ми препорачате и контакт број по можност... Би ви била премногу благодарна за секоја ваша споделена информација или помош.

19. Syzane

Syzane Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    14
    Јовица можеби нешто знае ама дали помага не знам... сме биле лично кај него а и мои пријатели беа оддамна. Си бае нешто цело време како на арапски јазик си кажува нешто врска немам што... Една пријателка кажа дека тој уствари магии правел, а не дека помагал ...па сега, да не грешам душа, ако сакате појдете и видете. Живее одма на влезот во св.Николе, ќе ве упатат таму луѓето ако ги прашате, ние така се снајдовме. Мислам дека 3 пати де оди кај него (искрено не ми текнува пошто поодамна бевме) и по 500 ден му остававме, толкуј му беше тарифата изгледа. Навистина не се сеќавам пошто поодамна бевме и не ни кажа скоро ништо за да ми остане во сеќавање. Ако некој друг имал искуство кај него, нека сподели.

20. @minni

@minni Активен член

Се зачлени на:
    18 март 2017
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    39
    Гледачка на кафе е баба Илинка, живее кај мене во комшии и полна е со средношколци, не сум била да ми гледа него сум била како кај комшика, луѓето што идат не идат за мака кај неа, сите се деца со школски проблем.

На Natalyy123, mira.mira и Antebellum им се допаѓа ова.