E za nade od kavadarci sto ja zapoznav ovde na forumot mozam da kazam deka zenata nema vrska..edno ponasanje nikakvo..plus dzabe tepav tolkav pat do kavadarci nisto ne mi kaza samo ko ke si oite od ovde vnimavajte sudar ke naprajte..fala mu na boga zivi stasavme..znaci na nikoj ne mu ja preporacuvam zenata nema vrska
Да за нив се работи, живеат кај рајкова куќа, под бензинската Китка, има мал мост, се поминува, има една розева куќа со гаража напред, тука живеат..
Gi znam , bev kaj niv pred 4 godini , od bolnica me vadea i me nosea kaj niv , oni me krenaa na noze , ako ne bea SLILVANA I CACI tolku ke bese so mene ... Mnogu mi pomognaa , cel zivot ke sum im blagodarna ..
Dobro pa dvajcata gledaat, ili samo edniot, i na sto, treba da se nosi nesto, I sekoj den gledaat ili si ima odredeno?
Gledaat samo sreda I sabota, I dvajcata imaat darba, se sto te interesira prasaj, kazi sto te boli, lecat I.bolesti, ne.mora nisto da nosis ako odis za sebe direktno rabotat, mene mi baea od uplav, I mi kazaa nesti za idninata..
Дали можи да добијам контакт телефон од Јулка карамани гледачката итно е ве молам ако знај некој да ми одговори.
Здраво...не знам дали се сеќавате на мојот проблем...имав надеж дека ќе се реши со тек на времето...и се оддалечив малку од него да земе воздух и да свати што му значам...и навистина...се случи чудо...постојано идеше по мене од идеално по идеално...но траеше само две недели...дури и одморот го испланиравме...се прифлижи датумот накај 13...и пак почнаа кавгите...за 24 часа тој почна да ме мрази...да ме брка од неговите живот да ме турка вреѓа...му се идеше да ме отепа чиниш...после оваа случка повеќе за ништо немам надеж не ми се живее веќе...што судбина ќе беше оваа мојава...на сите добрина...а ми се враќа се најлошо се...не сакам повеќе да живеам не сакам...ми зема животот се што ми е мило во животот се...бев кај вики во чаир немаше фајде...звонев кај дуле не добив...доклку некој навистина може да ми помогне нека ме пише...како може од најдобриот човек на планетава да се претвори во ѓавол да сака да ме убие чиниш...ве молам за помош...во сабота ќе одам кај славе во кравари...мислите ли дека ќе може да ми помогне...длабоко во себе чувствувам дека ме сака и не може без мене но како ѓавол да влегол во него...
Shto ke spasuvash ??? Toj takov Se rodil takov I ke si umre!!! Dzabe nervi I vreme ke troshish,a bogami i pari (kako si trgnala)... Toa shto Ti plache na kraj Se vika MANIPULATOR Edit:nemam kirilichna podrshka na mob
што ќе ми кажете за енес од од сарај, доколку некој има искуство од кај него може ли да го сподели со мене ?
zspisi od ozda,lazgo predlog na kafe gledacka.u skopje koje e zadovolen od dule ,o lazete,,ko ivan od kumanovo
Здраво. Би сакала да Ве прашам дали некој/а од вас бил/а кај баба Рушка од Кратово? Дали некоја има искуство на своја кожа или слушнато дека таа успешно вади жива? Или дали можете да препорачате некој што успешно вади жива? Слушнав и читав по форумите дека некој човек по име Рушит од Черкези Куманово премногу помагал и успешно вадел жива, ама за жал прочитав дека човекот си починал неодамна.... Итно ми треба некој што знаете да ми препорачате и контакт број по можност... Би ви била премногу благодарна за секоја ваша споделена информација или помош.
Јовица можеби нешто знае ама дали помага не знам... сме биле лично кај него а и мои пријатели беа оддамна. Си бае нешто цело време како на арапски јазик си кажува нешто врска немам што... Една пријателка кажа дека тој уствари магии правел, а не дека помагал ...па сега, да не грешам душа, ако сакате појдете и видете. Живее одма на влезот во св.Николе, ќе ве упатат таму луѓето ако ги прашате, ние така се снајдовме. Мислам дека 3 пати де оди кај него (искрено не ми текнува пошто поодамна бевме) и по 500 ден му остававме, толкуј му беше тарифата изгледа. Навистина не се сеќавам пошто поодамна бевме и не ни кажа скоро ништо за да ми остане во сеќавање. Ако некој друг имал искуство кај него, нека сподели.
Гледачка на кафе е баба Илинка, живее кај мене во комшии и полна е со средношколци, не сум била да ми гледа него сум била како кај комшика, луѓето што идат не идат за мака кај неа, сите се деца со школски проблем.