Не навлегувам во тоа што конкретно сте нашле но пожелно е да појасните, затоа што не е исто предмет да сте нашле и не дај Боже жива от топломер. Ако е жива само во вц шоља и веднаш пуштете вода. Ако е предмет, пак ке речам зависи каков (ако е коса, нокти, фрлете ги во река) ако се записи (Муслимански) под итно запалете ги. Јас сум напатена и затоа горе - долу знам што и како да отстранам (магија и сл).
Не знам за тоа, мене лично ми имаат кажано дека треба по вода да се пушта, во река,езеро..или дома во шолја да се фрли и да се пушти вода. Зависи за каков предмет се работи. А се сеќавам од порано некаде имав прочитано дека треба да се фрли во спротивна насока така што ќе бидеш свртен со грбот .
Strasna rabota. Najdov instrukcii zapisani na edno livce,da se zapalat svekite od sprotivnata strana i da se stavat kaj sto se stavaat za umrenite,a covekot ziv,zdrav,prav. I sto sega,koja e namerata za vakvo nesto?
Како што имам читано во Zona така прават за да посакаат смрт на некого,значи некои стварно не бираат средства за да уништат некого.Ти помоли се за нивно здравје и среќа па да заборават на тебе_ поздрав
Zdravo vaka, mazena sum no eve godina deka kako sum ostavena od maz mi, toj e vo stranstvo znaci uste sme vo brak no nikakov kontakt nemame premnogu go sakam nemozam da se otkazam od nego ve molam za sovet koj bi mozel da mi pomogne? ako ne pisete mi vo privatna poraka.. odnapred blagodaram
Штом физички не сте заедно, година дена како што кажуваш, доаѓа до фактички престанок на брачната заедница, само да видам по кој член беше од Законот за Семејство. Обиди се некако преку други (роднини, пријатели) да воспоставите контакт, па да видите што понатаму. Вие не сте Судски, но сте физички оддалечени. Зошто, покрај толкава воља од твоја страна да останете заедно, тој се однесува така индиферентно?
Od koga dojdov vo moja drzava nitu me pobara ne saka da slusa za mene nisto jas mnogu go sakam sakam da mu se vratam ne znam koj moze da mı pomogne
Кажете ве молам број од некој Оџа од Скопје, само ве молам да е провереен и да има брз ефект се работи за здравје. Ве молам немојте да ми давате совети за на лекар, сите специјалисти ги поминавме во државава и надвор од неа
Девојче, појди кај Хусеин од с Пагаруша, велат дека е проверен. Да не ти ветам, ќе се потрудам, ако најдам број, ќе ти пишам. Само далеку е, гледај некако со возило до таму да одиш. Еден е Хуесин во Пагаруша, кого и да прашаш, ќе те упатат.
Безо на карти и на кафе, немал цена колку ќе му оставиш - толку. Ми го препорачаа, не сум била а сакам да појдам. Во ЛП ќе ти пишам бројче. Поздрав.
Душо, јас ќе ти оставам контакт тел. слушнете се, и ќе ти објасни тој што може. а што неможе. Еве за сите кои ми пишаа за контакт тел. да не пишувам поединечно на сите, обратете му се на 071 / 735 - 394 (Усеин). Јас не одев кај него со таа цел. Јас си имав мака со здравствен проблем и ми помогна (ми било направено). Со среќа.
Јас бев пред 3 год кај Дуле, човекот се ми погоди. Додуша јас не планирав тогаш да одам брат ми имаше закажано ама он неможеше да стигне па да не го губиме редот отидов јас. И ми кажуваше измешани работи и за брат ми и за мене ,уствари он кажува работи за цела фамилија се што гледа кажува. Инаку мислам дека не бара ништо да носиш(слики и такви работи) барем јас не носев а и не бара пари,колку ќе оставиш толку. Ептен погодува ама зависи како ќе му се отвори , исто и татко ми еднаш имаше отидено него помалку му кажал. Тогаш мене многу имиња ми спомна само не кажува што се. Искрено јас понекугаш сум скептик за вакви работи и не верувам ама стварно погодува тогаш ми кажа работи што само јас ги знаев. Исто кажува и што треба да направиш ако има потреба. Јас од тогаш не сум била кај него. Едно време слушнав муабети дека му забраниле да работи , колку е вистина не знам. Сакав пак да отидам , од тогаш ѕвонев неколку пати ама никако да добијам.
Аа заборавив да допишам , он понекогаш така прашува ама може тоа да не се однесува за тебе ,некој друг дома да не студира економски и да е роден/а во декември?