Јас бев кај баба Илинка од Ѓорче сега пред месец дена. Не кажува лоши работи, ми гледаше некои си 40тина минути со две другарки бев се задржавме 2ипол саати многу е муабетчијка хаха ама во глобала ми погоди 90 посто од работите. Јас сум скептик за вакви работи ама користтеше многу детали и тоа ме замисли.
Jas imam otideno so cimerka zenata nema poima indirekno potptasuva uz muabet i ne se ostvari nisto od toa so kaza ...
Mi spomnuvase i iminja i nisto ne kazuva drugo , otposle koa istumaciv , mi tekna deka braucetka iam rodeno vo dekemvri , istata ima zavrseno ekonomski a i imeto na tatkoi go kaza . Mi pobara prstence ne , nosev i mi rece otkako ke se vencate vo crkva so verenikot ke dojdete , Jas otidov so namera da mi kaze za zdravjeto posto imam nekoj prblem ama nisto valjda ne mu se otvorile ikonite .
Ете за братучетка ти кажувал, инаку он не сака да го прашуваш. Не е како другите што нели ќе си отидеш и ќе те праша за што си дојден туку он што гледа ти кажува.
Здраво на сите, ќе пишам подолг пост за да ве спасам сите од лаги на возрасен човек, конкретно за Енес од Љубин. Човекот кој се декларира дека ќе ви помогне и дека нема што не може да направи за вас е класичен лажго. Ова го кажувам од лично искуство. Отидов со тежок проблем, ме убедуваше дека за 15 дена ќе ми среди се и ќе ми помогне, одев кај него 6 месеци и немаше никаква промена, секое одење добивав само убави зборови, а резултати немаше. По тоа долго време тој мене ме изнакажа куп лаги и ме убедувше дека мојот дечко е во брак со друга ( иако кај него дом немаше жена што живее) ме убедувше дека ќе ми помогне за здравје, за пари....од се само малку здравјето ми е поарно. Ми кажа дека и јас имам друг, кога му лажав дека нема никој друг во мојот живот се разбесна и ме избрка. Значи требаше да признаам дека имам друг дечко покрај тој постоечкиот и покрај тоа што немам, и зашто тоа, за да ми кренам его демек мнугу знае да гледа. Човекот многу ме разочара, може да ми кажува за сите свашта, ама за мене лично знам се, секогаш сум јас со самата себе и знам се, не конзумирам алкохол ни наркотици за да имам светли или темни моменти во мојот живот, немам проблеми со психа ниту пак конзумирам јаки лекарства од кои би загубила свест, значи човекот нема појма. Не сакам да ве убедувам ама размослете на кого му ја давате својата доверба.
Јас одам кај Енес веке два месеца и нема никаков резултат, а нонстоп убедува дека ке има. Постојано вика јави се во толку и толку часот, звонам телефонот му е исклучен. Ништо резултат од кај него, а и односот му е катастрофа...
Jas sum poveke aktivna vo ovaa tema i se trudam kolku tolku da stignam da procitam , imam odeno po gataci i bajaci , zaradi toa sto veruvam deka ima luge koj bi napravile mnogu za da go unistat mirot i spokojot na edno semejstvo... Ima luge sto ne te teraat da odis kaj niv , ti pomagaat i se socustvuvaat so tvojata situacija , ova nemoze da go razbere nekoj koj sto ne veruva vo toa ... Sama ke ja vidis razlikata so prvata sredba ne posle 6 meseci za na kraj da te izbrka poso negovite vizii ne se ostvaruvaat i tebe da te obvini za toa ... Se raboti za licen interes i pari so manipulacija vrz osnova na psihickata nestabilnost na luge koj ocajno sakaat da gi resat nivnite problemi .
Не се оди кај непроверени. Усната реклама е најверодостојна. Многу значи кога ќе слушнеш споделени искуства од задоволни луѓе. По однос на Енес, не личи така да се однесува, нели е Оџа.
Ниту еден оџа што ја следи верата не гледа гатари,не пишува амајлии или демек да ја отвори светата книга и да ти ја гледа иднината или ѕвезда да ти отвори.Бараат пари имаат цена,бараат да им носиш слики,алишта на оболен,катанци,кокошки,влакна од коса,нокти или во потемна просторија да лечи оболен да му дава да се мачка со нешто,да пие или на козја постечиа да спие,волнени црни работи да облече оболен,да го кади домот со нешто.Тој прави уште повеќе да го оболи болниот,тој колку повеќе лошо ќе направи,поголем му е чинот кај џинните-демоните и повеќе послушни му се.Сето тоа се сихирбази-врачари,кои се занимаваат со магии и демони.Вистински оџа ќе те лечи правилно со молитви ако боледува од демони направени од магија.Има добар оџа во Подгорица Ферид Ораховац тој лечи од такви работи само со молитва Рукја има и на you tube видеа.Тој Енес е жива превара
Да, ама како ќе појдеме дури до Подгорица (особено ние што немаме никого таму). Работата е да се најде некој во Македонијава што помага.
Феминки јас сакам јавно да се извинам на сите што ги упатив да го бараат лекот кај Енес во Љубин, и јас самата наседнав на неговата лага, човекот е невозможен и ако имате мака барајте лек на друго место, ако најдете нешто што ќе помогне кажете ми и мене. Извинете што ве испратив на грешно место сите кои поради мене отидовте kај тој лицемер.
Дали некоја од вас има одено кај Жане од Драчево, жената само гледа или прави нешто, помага за здравје и сл. Доколку била некоја може да ми пише и во ЛП.
Луѓе ве молам некој да ми пише во лп, итно ми треба некој што прави "магии" се работи за здавје за дете, некој што има брз ефект работата не е за чекање, медицина се е испробано ова ни е последна надеж.ВЕ МОЛАМ НЕКОЈ