Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гатање, баење

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од kiki-riki, 21 ноември 2009.

1. @minni

@minni Активен член

Се зачлени на:
    18 март 2017
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    39
    Imal tarifa, pisuva vo prethodni komentari mislam deka e 500den.

2. MeriB

MeriB Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    3
    А број на Славе? Како да го добијам ? Одамна му го имав бројот и никако не можев да стапам во контакт...

3. acezmija

acezmija Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2016
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    34
    lazgo

4. acezmija

acezmija Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2016
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    34
    laze bre ne odi,,imas nekoj an s nekoj na di,ov ona

5. AjaSofija

AjaSofija Активен член

Се зачлени на:
    5 јули 2017
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    15
    Фала на сите што криете и не кажувате кај сте го нашле спасот, успевате во животот со тпа што лажете и давате контакти од сите што ве зезнале (ај да не сум сам ќе зезнам и други луѓе). Сите што ги пишувате на форумов дека помагале, уствари се лажговци, од овие по форумов никој не помага (Славе, Жане, Ленче, Енес, Усеин, Славе-Кравари, Дидира, Вики....). Луѓе срамота што ги упатувате луѓето со мака кај некој што нема појма од ништо. Само си трошите време по овие од тука, најдете го лекот кај други, ова тука само рекламираат некој, тие што помагаат не ги кажуваат.

На Евгениј на, Tamatam, Super-Mama и 4 други им се допаѓа ова.
  6. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.162
    Допаѓања:
    13.539
    Бидејќи тука сите сакаат со оџи и магии некои што прават.
    Кога посочив на една за една жена што може да и помогне за детенцето што има мака ама дека работи со светци усфет фана не ми пиша после тоа.
    А тука оџа бараше за спас па и ако бил надвор од земјата ќе отишла.

7. @minni

@minni Активен член

Се зачлени на:
    18 март 2017
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    39
    Јас исто само кај некој преваранти одев, тука ги наоѓав броевите. Сватив дека тука се што се кажува е само да те посочат на грешно место. Оџи не помагаат тие лажат, колку поповите што се сирожашни толку и оџите, лажат и собираат пари.

На mira.mira, martovsko cveke, Belabelinakinder и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. acezmija

acezmija Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2016
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    34
    koja e zvezdana so se reklamira vo vesnik dnevnik vo petok ,,im anekoj broj

9. martovsko cveke

martovsko cveke Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2017
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    258
    @ocicka2014 a која е таа жена што помага?
    Пред некое време пишав дека отидов кај. брачниот пар од Куманово за кој прочитав овде.Искрено не само што не ми помогнаа ами и уште полошо е ,плус ми ставија на психа некои работи.Првиот пат беше као вау ама коа размислив се беше општо,ништо конкретно,коа прашав за работа вика не полошо ке биде ако работиш,и ме упати кај да се јавам у пирамидално да се зачленам .Приватност никаква секој влегува си праат муабет а ти седнат на стол,значи некој ако дава енергија или бае треба да се сконцентрира на работата,а не као те држиза стомак и си праи муабет со други за бизнис.
    Иначе има женичка која не е толку популарна ама личноми има помогнато,имав јаки главоболки аналгетици не делуваа,она ми кажа од кај вода да налеам се полив и ми помина,ова е пред можда 8 години ,.Пред 3 год носам пријателка кај неа па ај седна. Ијас викам со работава со ке биде,зашо беше слабо,вика за двамесеца ке имаш голем проблем,и навистина за толкувреме фирмата и. Се затвори иако пред тоа ништо не укажуваше на тоа.Се вика Ангелина во село Марена Кавадаречко,не зема пари,но ке ви вика направи тоа направи она, јас на пример вториот пат не направив ништо што ми кажа,

На acezmija му/ѝ се допаѓа ова.
  10. MeriB

MeriB Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    3
    А вака што кажавте сеа сите лажговци дека се, бевте кај сите и никој не ви помогна? Моја пријателка беше кај Славе и човекот и нацрта точно што каде и е ставено во домот, да фрли.. И сите работи ги пронајде на тоа место кај што и посочи.. Некој лошо искуство конкретно со него има? Дека сакам да одам..

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  11. @minni

@minni Активен член

Се зачлени на:
    18 март 2017
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    39
    Не треба да ти кажува што каде има, па ти да копаш или да бараш по дома, треба да помогне да те исчисти од тоа што ти е направено, се што е лошо да отстрани, па дали ќе извадиш или ќе стои нештото таму спасот да се гледа. Што ако нешто е закопано во темел на куќа, или замачкано во ѕид и искречено, може и под шољата во WC, ќе рушиме куќи, ќе копаме цевки, ѕидови..... Затоа барајте си спас кај некој што стварно ќе ви помогне, не го трошите времето кај овие од форумов. Не сум била јас кај ниеден од нив освен как Енес, ама стапив во контакт со повеќе луге што ги имаат поминато сите овие, никој не се извлекол од проблемите, имало моментален резултат и кога ќе фрлат амајлии станува и полошо од што било. Луѓе најдете спас кај вистински гатач/бајач, најдете го на друго место, овде никој не ви кажува кој стварно им помогнал.

На martovsko cveke и Sv. Nikolka им се допаѓа ова.
  12. martovsko cveke

Се зачлени на:
    26 мај 2017
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    258
    На Acka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Haritiela

Haritiela Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2013
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    222
    Успеа ли некој да го добие Дуле вчера или завчера
    дали само на 30 ти се закажува или и 31
    јас преку 700 пати звонев на 30 ти од 8 часот наутро се зафатено беше

14. @minni

@minni Активен член

Се зачлени на:
    18 март 2017
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    39
    Dule na moi bliski pred 11god koga bea kaj nego za da pobaraat lek za deteto, koe bese staro 1god i 3mes, lezese maloto vo bolnica, a oni pojdoa kaj nego i gi prati da odat po manastiri po krstena voda i im rece vratete se na 28-mi avgust, na 28-mi avgust deteto im pocina, a na 29-ti go pogrebaa. On im kaza deka do 28-mi ke bide deteto zdravo i izlezeno od bolnica. Da deteto izleze od bolnica ali otide na grobista i od tamu ne se pomrdna veke.

15. TrinityNeo

TrinityNeo Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2013
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    834
    Aj prasanja koh bil kaj slavica vo kumanovo i iskustva od kaj nea .ziveela do bolnicata u kumanovo nekade

16. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    Штом има ценовник, да не веруваш..... ако и а дадено од бога да гледа, ќе ти речи остави колку сакаш и можеш

17. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377

Јас сум слушнама за некоја Весна во битола, па ако знае некоја битолчанка ............

18. Syzane

Syzane Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    14

Se soglasuvam potpolno. Pola i povekjeto lazat i se reklamiraat samo tuka...sakaat da se bogatat na makata na covekot, ama gleda Gospod.

Inaku prasuvavte za Slave od Aerodrom...nisto ne pomaga toj covek, ne si go gubete vremeto samo kaj nego za djabe. Sum bila kaj nego nekolku pati, samo kazuvase iminja , bukvi, toa imas doma frli, takva boja, tamu, onamu...gluposti. Skoro se ispofrliv doma zaradi toa, se odaleciv od moi lugje i prijateli (posto neli gi kazuva iminjata i bukvite, pa potoa koga ke kazev taa i taa mi e drugarka, toj velese- da, da, taa/toj e...i se taka), za djabe...Iskreno nema blage veze, moze covekot nesto ke pogodese ama ne pomaga. Toa e moeto iskustvo za nego.

Drugo, zvonev kaj Dule ovoj 30-ti...lugje, bukvalno nikako da dobijam, se zafateno, cel den vrtev..400 pati vrtev.

Bev neodamna so prijateli kaj Ruska od Kratovo, zenata da kazsm pogoduva dosta raboti, ama delumno se ispolnija nekoi rab sto ona mi gi kaza na mene i na prijatelite. Duri ziva mi vadese so baenje, nisto od toa, pisi propalo. Kaza deka istiot den, ili max za 3 dena ke ja izmocam zivata, nitu se vide zivata toj den, nitu 3-ti den, ni butur...

Sve u svemu, zaludno gubenje i vreme, i pari i nervi, i na kraj pak se istoto.

Se izvinuvam mnogu sto pisuvam latinica, od mobilen pisuvam.

На Antebellum, Meckicja, teaiva и 3 други им се допаѓа ова.
  19. La.RagazzaMisteriosa

La.RagazzaMisteriosa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    10.844
    Здраво, дали некој бил кај Павлина од Штип, што живее кај супермаркетот Туш, да сподели искуство разбира ли жената?

20. martovsko cveke

Се зачлени на:
    26 мај 2017
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    258

На Zorica59, teaiva и acezmija им се допаѓа ова.