Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гатање, баење

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од kiki-riki, 21 ноември 2009.

1. Sv. Nikolka

Sv. Nikolka Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2016
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    413
    Ќе може бројче во ЛП од Павлина од Штип? Ви благодарам однапред. Поздрав.

2. alex17

alex17 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2017
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    8
    Ве молам ако имате искуство некој да помага за љубовни проблеми, пишете во порака. Ви благодарам.

3. @minni

@minni Активен член

Се зачлени на:
    18 март 2017
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    39
    Не барај помош овде кај нас, а немој ни на форумов. Се што ќе те упатат од форумов ќе ти биде губење време, вистинските што помагаат никој нема да ти ги каже. Барај на друго место

4. alex17

alex17 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2017
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    8
    Благодарам на советот, искрено бев кај брачниот пар од Куманово, чекав со саати, и баш се разочарав, имаше една членка скоро пишано, си влегува кој како ќе стигне, си прават муабет меѓу нив, се на се џабе изгубено време.
    Од искуство можам да Ви кажам дека за здравје го признавам само Борче од Младо Нагоричане, Куманово, за татко ми пред докторите да ни дадат дијагноза тој ни ја кажа, докторите не шетаа од клиника на клиника не знаевме од што е болен,тој ни ја кажа и дијагнозата и докторот што ќе го оперира по име и презиме, фала му на Господ и ден денес си е се како што треба. Некоја година подоцна чичко ми кога се разболе пак бевме кај него ни кажа дека нема ни лек ни спас за тоа, за жал и покрај сета современа и алтернативна медицина така и беше. Но Борче е веќе доста стар, не се закажува се оди се чека од доста рано, ама за здравје во Македонија ако некој може да помогне, мислам дека само он може.

На Евгениј на, Miss G, martovsko cveke и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Lavica.4

Lavica.4 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2014
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    8
    Luge pocnav da odam kaj edna babicka gleda na sveta voda na sveta petka mi dade voda i tri pati se odi iskreno mi kazale pomaga te procistuva ...da vidam sto kako ke bide ke vi kazam ako saka nekoj mozam broj da vi ostavam pozz

На martovsko cveke му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Syzane

Syzane Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    14
    Koja e taa babicka? Moze li poveke info vo poraka za babickata i broj ? Fala ti mnogu

7. Lavica.4

Lavica.4 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2014
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    8
    ,znaci ne mislam loso na nikoj iskreno i mene me pratile tamu od cela makedonija i idat od selo tekija e babickata vo skopje palis sveki ti gleda na voda mn rab ke ti pravi vtoriot pat jas ednas bev i dobro e se e so ikoni palis sveki na se ke mi bide milo da pojde nekoj sega ke vi dadam broj

Прикачени фајлови:

На Евгениј на и Acka22 им се допаѓа ова.
  8. martovsko cveke

martovsko cveke Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2017
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    258
    Искрено поим неам случајно налетав на клипот дур барав за оргонити и оргонска енергија.Знам има морска и камена сол...можда се мисли на камена,мада јас со обична направив,и немав 90%алкохол ами јака ракија ставив па ете ја сликата штоми се исцрта на солта.Следните два дена напраив пак и се исцртуваа така ликови ама не како првиот пат.
    А исто најдов линк каде со јајце ја чистат негативната енергија..јајцето се става во чаша со вода.да седи седум ноќи под кревет точно под тебе после седмата ноќ деннта го фрлаш по река или во тоалет.Ама пред да си легнеш ке се помолиш на бог да те исчисти од негативна енергија.
    Ова е нешто што го практикуваат во мексико мислам ништо не кошта да се проба.

9. martovsko cveke

martovsko cveke Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2017
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    258
    ova e prvoto sto go najdov go napraiv i eve ja slikata sto mi izleze...inace go postirav na nekoja od temite na forumot ,mislev ovde sum go stavila.

Прикачени фајлови:

10. ana63

ana63 Активен член

Се зачлени на:
    26 јули 2016
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    9
    Zdravo ke moze li brojceto od Pavlina .Pozdrav

11. $$$$$

$$$$$ Активен член

Се зачлени на:
    6 мај 2017
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    Луѓе ајде ве молам помагајте веќе месец ипол мака мачам со исфрлање по док одев ама нема фајде на крај ми остана само баење ми велат сугреби нафрлиште односно сум нагазнала нешто пред да ме исфрли имам страшно потење и саклет многу ми е тешко на телото има ли некој поминато нешто вакво ви благодарам☺

12. $$$$$

$$$$$ Активен член

Се зачлени на:
    6 мај 2017
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    20170730_221638.jpg

13. @minni

@minni Активен член

Се зачлени на:
    18 март 2017
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    39
    Има вистина во тоа што ти кажале, мислам дека е нешто нагазено на раскрдница или така некако (така викаат бар за вакви работи), јас колку што имам слушнато не е за бајачка туку за некој гатач што прави "магии" и да направи нешто, па ти да го фрлиш на некоја раскрсница во одредено време преку рамо...да кажеш некои зборови....така нешто мислам ама како е точно незнам, треба да каже некој што знае.

14. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.871
    Допаѓања:
    19.583
    Ова е или себореја или кандида ... Исфрли го кафето , конзервирана храна , повеке на варена храна и ке се повлечи , за маст ако ми текни што користев ке ти пишам

На mamika и жули им се допаѓа ова.
  15. Mr.Awesome

Mr.Awesome Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    1.653
    Да не имаш ХИВ? :o :tmi: Иди тестирај се да елиминираш тоа прво.

За некои работи не помага гатање и баење, само доктор и класична медицина.

На жули му/ѝ се допаѓа ова.
  16. $$$$$

$$$$$ Активен член

Се зачлени на:
    6 мај 2017
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    se izvinuvam ama od dok sum se vo red nemam nisto i hiv ospite stoat ne se povlekuvat ama kaj mene ke se pojavi pa se pola saat se povlekuva kako nisto.da nemam

17. Sv. Nikolka

Sv. Nikolka Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2016
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    413
    Штом е дерматолошки исклучено, нека побара чаре, кај гатачи, бајачи, оџи. Тие се разбираат од нагазнето.

На stilas7 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. жули

жули Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    76
    Медицинaтa е мнoгу нaпреднa сегa, зaтoa пoсети дoктoр и ќе ти нaпрaвaт aнaлизa нa крв, хoрмoни итн. Мoжнo е дa имaш и некoјa aвтoимунa бoлест. Секaкo и дa се придржувaш нa здрaвa хрaнa и aктивнoсти, прoчистувaње нa oргaнизмoт.Пoздрaв

На mamika и biGirl им се допаѓа ова.
  19. $$$$$

$$$$$ Активен член

Се зачлени на:
    6 мај 2017
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    Крв во ред тероидна во ред хеликобакетри немам кај мене не стоат осипите само ке се појават и ги снемува за кратко време

20. жули

жули Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    76
    Алергијa oд хрaнa,
    Требa дa прoвериш буквaлнo сé. Мoжнo е aлергијa oд хрaнa, сoнце итн. имa и други хoрмoни, oсвен oд тируиднa жлездa, мoчнa киселинa вo крвтa, шеќер, гинекoлoшки преглед тoес микрoбиoлoшки итн. Сегa нaгaѓaм, зaтoa е нaјдoбрo дa пoсетиш пoвеќе специјaлисти и бaрaј пoвеќе мислењa oд рaзлични дoктoри.