прочитај во претходните страни имаше некој пишано за жена од битола- село дедебалци и прасај си преку лп
Јас му се јавив денеска и ми рече дека не гледал и не кажувал преку телефон и дека морало лично и дека што сум имала проблем ќе ми помогнел. Некако ова ми е шкакливо со Зоки. Патем, дали можеби знаете некој што стварно погодува и помага од Прилеп?
Сега ми падна на памет... Како може да се воспостави контакт со Драгица/Драгче, онаа жена што ја водеше емисијата „Патот до светлината“? Дали некој има искуство со неа? и ако може контакт во лп ако некој има информации
А дали сте слушнале за баџиката Дидара,имам читано во весници како луѓе пишуваат дека им помогнала да го спасат бракот,да роди бебе,да се оттргне од алкохол..... има некој искуство со неа?
Еве ти број од Дидара.Се наоѓа во Драчево,мислам се надевам дека уште е таму. 071-562-293 Па пиши коментари.
Јас имав една голема љубов која заврши несреќно. каде ли не отидов, и кај турско и кај каурско и ништо. Само полошо. И еден мој другар се разведе. мајка му кај не отиде, тој беше во депресија и не можеше да оди. ни мајка му ништо не направи. СЛУЧАЈНО неколку години подоцна на телевизија го имаше познатиот дервиш Шериф од СКОПЈЕ и кажуваше како се бори против магии и ги победува, им помага на луѓето од разни вери. Водителот го праша која е најсигурната заштита од магии и зло а тој одговори ДЕКА НАЈСИГУРНАТА ЗАШТИТА е многу силната вера во Господ.ВИСТИНСКАТА И СИЛНА ВЕРА ПОБЕДУВА СЕ И ДЕКА ТОЈ СЕ БОРИ СО ПОМОШ НА ВЕРАТА. Тогаш сфатив во што е работата и и се посветив на верата.Треба постојано ДА СЕ ЧИТА Новиот завет, таму има одговор за се, и да се извршуваат светите тајни ако сте христијанин, а ако сте од друга вера вие назнаете како.
Не верувам во бајачи. Уште како дете велев - Бабини деветини и си стојам на тоа. Имаме на улица бајачка, какви се не луѓе одат кај неа, од буџовани до души кои немаат ни за парче леб. Жал ме фаќа кога ќе ги видам некои по 10, па и 20 пати како доаѓаат со надеж дека ќе им помогне. За уроци, за не знам некои болки ај вилам ќе пребае, па психата делува и подобро ти е. Оно и апче кога ќе се напиеш, само што си го испил и одма подобро ти е, ахам! А да, за женава почнав да пишувам. Разбрала дека сум болна и те ти ја на врата. Ти болна си? Болна сум. Епа ај еден белег. Ај! Пушти тоа белегот и почна да зева. Вика тебе некој те урочил, некоја другарка ти љубомори. Си нагазила на нешто, не било за тебе ама пред твоја врата било фрлено. Те болат градите? -Не! Не можеш да спиеш! -Можам! Ама не можеш да јадеш? - Можам, како не можам. Ама те мачи нешто? -Не, ништо не ме мачи. Море те мачи, знам јас. Сега ти е магијата до гради дојдена ама ќе дојде и до коски. И така баеше женава со крстови и ноже во рака, па со сол нешто правеше и ми вика вечер со водава кај што спиеш да напрскаш и солта под перница. Си отиде она јас тоа џитнав. Доаѓаше три дена, комшика нема смисла да ја измаршираш. И сега по комшии зборела сум ја викала ама подобро ми било од кога ми пребајала. Се мислам некој ден да ги застанам луѓево да не фрлаат за џабе пари, само ги лаже ама ај нема смисла. Друго чат- пат со мајка ми кога си прави муабет на улица збори како еден , друг прелажала. Па греота!
Не не сум била.Треебаше да одиме,се јавивме закажавме ама ни рече дека е 500 денари а во моментот бевме слаби со пари.Така да не појдовме,а после веќе сме изумиле,ти кога пиша ме подсети. По телефон не гледа,само кај неа.Ако се јавиш или одиш пиши коментари.
Missbutterfly napisa za nekoja si vesna od bitola bajacka gledacka mnogu sto pogoduvala, luge ve molam nemojte da veruvate se i sesto se pisuva na forumov....Missbutterfly sama se reklamira za da i odaat luge da gi dere za pari, znam luge koi imaa maka i poveruvaa navistina otidoa koga videle sto ke vidat, kakva vesna kakvi bakraci toa bila gupka , ciganka nemala pojma ni od baenje ni od gledanje....lugeto ne se od bitola od daleku otidoa do tamu zato sto imaa maka taksi gi kosta 1000 denari toa bilo nekade daleku od bitola ,samo edno mozam da kazam deka ne ostanaa poveke luge na svetov toa se sve lazovi i koj na kogo moze da mu nasteti poveke, a da ti pomogne hmmmm nema veke takvi....A TI Missbutterfly SRAM DA TI E ,J'ZK ZIVOTOT STO GO ZIVEES TI NE SI COVEK , KOJ ZNAE STO SI...jas denes idam vo policija go predavam brojov telefonov da prezeme merki policijata da ne lazes luge....ke te fatat koja si ne beri gajle....
Луѓе ме зачудивте!!! мои познати беа кај некоја од Дедебалци Весна мислам дека и таа беше,баш и јас пишав поназад,нели имав пишано дека гледа на икони и мора со сукња и на муслимани дека не гледа како што ми кажаа тие,и викаа дека погодувала се,знаела.а таа лажга била?леле... Срамота вака бе да ги лажат луѓето на маки.Плус на икони гледала,па грев е тоа,до кај стасал народот. Се извинувам Оливера се викала таа од Дедебалци што знаела и погодувала а не Весна.Јас помешав.за таа мене ми кажувале.Оваа Весна не знам која е.
lola-86 jas licno sum bila kaj Olivera od Dedebalci i nema nisto lazno tamu, zenata znae 100 % licno mene mi pomognala i se sto ti mi kaza taka bese i toa sto mi go kza za vo idnina i toa se izvrsi , sum bila kaj Dule od Veles i toj znae 100 % garant posto se sto mi kaza taka bese i taka e i plus toj ti gi kazuva site po ime koj sto ti misli, i koj sto ti napravil i taka natamu sto znaci kaj Dule i Olivera nema laga, a ovaa Vesna sto se reklamira ovde od bitola toa e cista laga kako sto napisav pogore citaj....si se reklamira sama i go dere narodot koristi od onie koi navistina imaat maka i baraat care...Gospod neka i plati nisto poveke .....
zdravo..citav mnogu i sum slusala za gatacot Dule od Veles...no nikako ne mozam da dojdam do negoviot broj pa ako go znae nekoj ce ve zamolam ako sakate da go pisite...bidejki stvarno mi e potreben pozdrav
jas sum bila nekolku pati kaj taa Pavlina i sekogas gluposti mi kazuvala...a zaedno bevme so edna drugarka a nejze nesto i pogodi a inaku zivee kaj marketot TUS tamu ima i gradinka, sproti gradinkata vo taa zgrada..
И јас сум била кај Павлина и тогаш ми рече демек ќе се омажам за некој што се наога зад не знам колку планини близу до некоја си пустина,а јас појма немам дека мојот сегашен маж неколку пати ќе патува на далечна дестинација близу пустина и кога си дојде од таму ние станавме дечко и девојка ,па потоа уште неколку пати беше и што знам дали ми погоди или како да го толкувам тоа
Jas bev kaj Dule od Veles malku mi kaza a pak toa sto mi kaza ne se ispolni ama bas nisto.Kazete nekoj dobar gledac moze i po telefon sto gleda .
А дали сте слушнале за баџиката Дидара,имам читано во весници како луѓе пишуваат дека им помогнала да го спасат бракот,да роди бебе,да се оттргне од алкохол..... има некој искуство со неа? Ја видов пораката и морам да ви кажам никој да не се лаже да оди кај Дидара од Драчево. Таа жена е преварантка, се гледа и по цената за гатање нели? Но, тоа е само почеток, кога ќе отидете таму ќе ви бара се повеќе и повеќе пари, а нема врска со гледање. Кажувам и тврдам од искуство дека жената е опасен криминалец!