Значи алоооо ти кажав дека јас го имав истиов проблем , само на лицево , деколтето и вратот , тргни од употреба кафе , конзервирана храна , јади само варена храна , какви оџи , какви гатачи , еб*** глупиот нАрод што уште верува во овие глупости !
И јас сакам контакт од таа Каролина, барам веќе подолго време ама никој не ми кажал, доколу дознаеш сакам да ми кажеш
Jас малку побарав и епсом салт е всусност магнезиум сулфат ...по наше горка сол ја има во аптеките ...едно времебеше актуелна за чистење на црниот дроб заедно со маслиново масло и сок од цитрони https://www.alibaba.com/product-det...html?spm=a2700.7735675.30.1.6df5564a9gpTl&s=p
Zdravo jas sum nova vo forumot sakam da prasam nekoj da ne poznava edna zena sto gleda ne e od Skopje ima kukja vo Radishani pred 10 godini bev kaj nea znam vtornik bese rece ke me ceka toj den zaboraviv kako se vika,ako nekoj ja poznava neka mi pise
ke ve molam da mi kazete nekoja gatacka od bilo koj grad selo koja nema odredena tarifa i znae da gleda
Имам слушнато за Цена и Пидо Чужукови од Петровец мислам или од Трубарево дека се. Пидо као наводно помагал, има Црква изградено, ама не сум била никогаш кај него, да не ти ветам, ќе се потрудам да ти најдам број, или што не појдеш лично во селото сигурно ги знаат. и ќе те упатат.
Ne treba da se javam prvo kaj nego da vidam dali e sloboden za da odam kaj nego inace onaka nema da te primi neznam kade da go najdam negoviot broj ..Inace premnogu pomagal toj covek
Најдобро, јави се на Информации 1188, таму ги има сите броеви од цела Република Македонија (сакаш мобилен, сакаш домашен). По име, презиме и адреса ќе ги најдат и ќе ти го дадат бројот.
Ovde see izmishljotini nikoj ne kazuva pravilno lugeto inaat maka ama nikoj ne ponaga na forumov.Ova e cista prevara so forumov trba da go snema
Што можеме споделуваме од тел. контакти. Прашај во ЛП за некое бројче или адреса, ако имаш некоја мака, со задоволство ако знам ќе ти пишам.
Врати се една страница наназад. Една феминка рече дека го нашла бројот од Пидо, нека ти го пише во ЛП.