Точно. Но јас сакам некој да ми каже некоја гатачка да отидам таму , и со се докази да докажам дека вакво нешто не постои
Ауу не знаев дека прави магии.Јас на зафрканција отидов пред 2 години кај неа со една другарка и ни погоди доста работи. Топи олово во вода и после гледа на фигурите од оловото.Ама не знаев дека се занимава со такви работи...
Здраво ве молам некој ако знае и бил да ми каже за некој бајачка или бајач во Кавадарци што му помогнала и да ми пиши број
Здраво феминки ќе ве замолам, ми треба некоја што прави магии за љубов се работи. Значи мака си имам, ве молам пишете ми бројче од некоја што прави магии или ако не магии што гледа на кафе или такви ствари(небитно) . Многу ми е итно, фала однапред. (Само во Скопје да биде). Кој си имал мака ќе ме свати.
Девојки денес бев кај Милка од Радишани,ми погоди многу,но некако имам немир,страв во мене чудно се осекам во своја кожа,ни даде да пиеме нешто со мм и треба пак да одиме.ве молам кој има било какво искуство од кај нејзе да ми пише
@anas23 и еден мој близок роднина така пиеше нешто па се поремети. Кај се пиело бе од бајачи ,,нешто"?
Вики Не можам да поверувам што читам,затоа прашувам @anas23 молимте фрли го тоа што ти го дале , и никогаш не земај да пиеш , нешто што не знаеш што е !
Олово, магии за љубов, напитоци ,,препишани“ од бајачки... Не ми се верува што читам Дај бе кажете дека не сте сериозни...
И јас не верувам во баачки и сл.чуда,ама ме стави во мисла тогаш кога и правев друштво на другаркава од оловото што го топеше таа се направи нејзиното име цело,а она пред тоа не го ни кажа ни ништо ете само тоа се чудам,за друго не верувам ни јас,сметам дека е еден вид на грев така да се предвидува или што ти знам.
Можеби има нешто , имало нешто ама.... Пиење нешто што не се знае што е , и барање магии за љубов е надвор од разумот
Душо имаш полно теми низ форумов за љубовни проблеми, разлистај, прашај... Пиши некому по порака, не си барајте беља. Какви магии, какви бакрачи бе
Zdrabo dali moze nekoj da mi kaze sto bil kaj Slave vo Kravari se zakazuva i ako ima nekoj broj od nego da mi go napise ve molam pisite sto poskoro
Сакам да споделам со вас феминки што ми се случи,погоре имам пишано што направивме како ме убедија да отидам незнам,мислев ќе ни бае или нешто слично,прв и последен пат што одам на такво место луѓе во тоа што ни го даде имало незнам разни тревки,а јас имам проблеми со тироидната жлезда ни да прашам шо има во натре си пиев,арно на време се освестив и прекинав иначе почнав да се гушам проблеми со срцето си направив..
Има бе душо доктори , Костурски го фалат многу , појди види што терапија ке ти даде за тероидната... Не оди по вакви работи , само лажење и перење пари се
Не во ред е јас не бев кај нејзе за тироидната си одам на лекар за тоа,бевме за друго и ни даде да пиеме нешто а во тоа имало травки што јас не смеам да ги примам поради тироидната и почнав да се гушам
А,бе не е убаво да кажам ама ако ви е,не ми е јасно како Ви функционира паметот како може да се нафатиш да пиеш тревки?Знаеш колку негативни реакции имаат одредени тревки?Грев е по бајачки да се иде стварно више.