Има ли некој контак од извесен Илија од Козле, доколку има би сакала да ми пише во лп. Однапред благодарам
Значи вака кога ке тргнеш по гатачи и бајачи значи во животот си имаш мака некој ке рече само верба во бог не велам не така е....но некои луге во животот имаат мака не е секој за верување на пр глупост е ко ке рече некој бракот лјубовта тука сами си ја кроиме судбината туку што кога станува збор за живот или смрт е тогаш во таа мака веруваш во се и гледаш да се спасиш...Бев на гатање ми рече фрлена е магија да не се добере до тебе женско до 26год и стварно не се има добрано и искрено ме боли к...се имам пуштано ми се имаат пуштано но маката ми беше дали ке пребродам зошто отидов на гатач поради сосема друга работа која се покажа како небитна не ја ни спомна таа реално што се дешава и сега сакам да ми каже НЕКОЈ ДАЛИ БИЛ КАЈ ГАТАЧОТ АЦО ОД ОХРИД ДАЛИ СЕ ПОГОДУВА?
Бајам на слики од нет. Ми ги праќате у инбокс и детално ми пишувате што е проблемот. Цена од 100 денари па нагоре. Се чека еден ден, за да легнат парите на сметка.
Евтина е Гош пошто ова не и е бизнис, туку го прави зашто сака да помага на луѓето. Мене све ми има погодено, гарантирам за неа!
А и мислам дека лајковите т.е. поддршката од другите членови на мојот оглас кажува многу за мојата веродостојност. Сепак, јас сум единствена бајачка подржана на форумов. Оти ме бива и имам добра душа. И евтина сум. Едит: Се правам на сликата, за пари секако...
Алооооо бе, @Gosh, мислам нема смисла... не ми кради бизнисот, одма конкуренција Љубоморни едни, не давате човек ни да заработи некој денар