Е хехехе, веќе и си одат. Плачат од убаини. Или на нешто друго мислеше? Еве @DAngel уште не сум и баела, веќе почна да плаче оти конкуренција сум и...
@DAngel @Gosh не се карајте па и вие одма, партнерки станете и заедно бизнисов водете го Тандем снова би биле
@Gosh Конечно си направила да може да ти праќаме приватни пораки ние што сакаме да ни гаташ. Ајде форумџии навалете!
Можам @Gosh да те замислам Иде некоја и и кажуваш "уште малку ти преостанува , Нема надеж за тебе" аааааа Друга по неа "Ти уште си жива" Мала шала Гош
Jas sum nova na forumov i ve pozz site clenki no mi treba broj od borce gledac od kumanovsko -mlado nagoricane ako nekoj moze da mi pomogne da mi go najde brojot zosto itno mi e potreben☺
Не верувам во вакви глупости и никогаш не би отишла од било каква причина. Ова за мене се прости и малограѓански работи. Нема никаква логика во овие работи, се чудам како во 2017 година некои сеуште веруваат и ги прават овие работи...
Во воведот на темава пишува Темава е за членовите да си искажат мислење за истата. И кажано е неколку пати дека гатањето, баењето, гледањето на кафе, хороскопот... се работи кои се косат со верата (христијанството).
Јас еднаш бев на гатачка во Охрид , и ништо не ми погоди , затоа и сум скептик за овие работи Еве дел од моето искуство
Треба да одам кај Дуле во Велес, дали некој знае од кога почнува да гледа и што да носам со мене ..Поздрав
Мислам дека од 7 сабајле почнува. Треба да си носиш слика од тебе и евентуално нешто ако сакаш да си запишуваш.
Сестро јас баш сум во крстопат на животов и баш бев кај ацо и ми кажа некои неубави работи за мене али е болје од колку што се наоѓам на овој крстопат и сега на форумов сум поради тоа дали е добар гатач ако биде се како што ми рече ке сум жив и ке го поминам овој крстопат се наоѓа на улица 8март охрид го знаат сите таксисти и цел град! п.с.Врати ако прочита!
Да, сум слушнала за Ацо од Охрид, точно, на автобуската во Охрид, кого и да прашаш од таксистите, ќе те упати. На тарот карти гледа? Би било добро, контакт телефон нешто да најдеме.
Вчера ако веруваш го станав тато ко прочитав дека бараш гатач да ти остам бр стана и не го најде ке се потрудам до крајов на денов да ти најдам зошто и мене ми е многу значајно да биде се како што кажа пред еден месец ....
Jedna moja prijatelica pa njena doktorka kaze i bila je kod neka zena suze leskajca ohrida grada zena nju pomogla da mirno spava ..da baci neki stvari da se ponovo smiri sa zdravjle tako daa oni ko zivi u ohrid mogu da kazu ako vec su culi ..ja bi otisla zbog moja sestra ona je tezak slucaj hvala svima forumke koj ste meni pisali poruku prodlagali ste delili svoi iskustvaaa bila sam nekoliko mestaa ali je minimalno bolje