Ни најмалку ми требаат твои фотографии, и потекло, и не си ласкај. Го напишав тоа, за да им доловам, која е таа Сузе од Лескајца, и форумџиката се сети, а не дека тебе сакав да те спомнам. Не си ми ти преокупација, не си ласкај.
Само знам дека живее на Ул Љубојно бр. 30-а. Мобилен имав, ама одамна не е достапна на тој број, изгледа го сменила.
Да јас бев пред 5 години мн ми погоди ама број тешко преку другарка ме закажа а сега не сме во најдобри односи..
Ve molam dokolku ima nekoj broj od Slave Kravari Bitolsko neka mi isprati poraka... i ako ima nekoj iskustvo od kaj nego neka pisi.
Мислам дека некој ја тужеше и заврши во затвор или пак судски се договорија. Весна врска нема од гледање. Имаше и претходно на форумов некоја пишано за ова.
И јас сакам да добијам контакт телефон од Јулка карамани гледачката, ве молам ако знај некој да ми одговори !
Ve molam dalı ima nekoj broj od gatacka sto e od skopje sakam da se smiram so maxmi ama nikoj ne mi pomaga do sega ve molam dajtemi nekoj broj
А што ако причината заради која сте скарани со маж ти е баш тоа што ти веруваш дека не треба рационално да се решаваат проблемите, туку со помош на гатачи, бајачи?