Да, ја знам таа Црква кога одиш накај Куманово по автопат, поминуваш покрај неа, Црквата е горе како на ридче, и се е тоа во ред, ама за погодување не погодува.
Здраво,дали може да ми кажете некоја што гледа,хитно ми треба али од Скопје да е,пишетд ми на странс или тука сеедно.. Али да се разбира..ве молам..
Zdravo sakam da ve prasam dali nekoja od vas znae za Viktorija od Cair i kakvo iskustvo imate ako nekoja bila kaj nea.Mi kazaa deka zenata gleda i imalo mnogu luge kaj nea mi rekoa i deka baela i imala bioenergija . Jas se slusnav so nea i ona mi rece da odam i deka pravi amajlii i se zbuniv .ve molam dokolku nekoja od vas bila ili slusnala da mi pise
Јас лично го имам видено со секјурити кај доаѓа кај една гледачка , и не , не е од царина ( евентуално ако идел и кај друга ) , ама жената замоли да не се кажува нигде и секој се направи дека не го препознава
Пишав веќе, жената замоли да не се изнесува од таму кој каде иде, така да нема да именувам која е одам веќе 3 пати и навистина ми помогна
Сакав да кажам дека нема врска со царина зашто имаше посочено членката погоре да отидат на царина да се распрашуваат и такви глупости. сакам кажам не сакам речам позз
http://www.telegraf.rs/vesti/srbija...am-pre-toga-predvidela-njihovu-stravicnu-smrt И пак мислете дека вакви жени можат да помогнат...
Epa kako mislis da pomognes I na drugi vo forumov?Sega nesto pamet li ni prodavas?Ako veke si videla dobro I ti pomognala kazi koja e taa, javno I drugive da vidat dobro , ako ne I ne pisuvaj.
Epa I'll lidija sto se kokori do ivica po tv I'll e mare petrovec ili dance petrovec verojatnosta e golema ama kako I da e lazgi see site tri.
Natirela site koi ti pisavme ti barame kontakti od zenata ,a i mislam deka sekoj od maka odi i ne mu e gajle za drugite koj bil zatoa ako sakas pisi ni za da si ja pobaraat srekata dali i na niv ke im pomogne kako sto i na tebe ti pomognala .Pozdrav
Демек вистина Бидејки ја замолила бе Па можи да му каже на Путин и Трамп па многу тие ке ја замарале гатачката
Госпѓата или госпоѓицата со гатачката на Грујо нека не го лаже форумов односно членките, луѓето си имаат мака таа НЕ СМЕЕЛА ДА КАЖУВА КОЈА Е, ЈА ЗАМОЛИЛА, господ знае дали воопшто постои таква жена. Инаку сите селебрити си имаат гатачки, ама кои се тоа никој не знае, и работат само за нив, не молат да не ги издаваат. Ако била таа кај гатачката на Грујо или па гатачката ја примила да дојде да ме убие, јас ќе дадам изјава на Нотар дека сама сум се убила да не ја товарат.
Ама ја замолила да не кажуваат Бидејки како што пишав погоре , можат на Путин да му кажат за неа и ке ја земе во Русија (нели и тој е слаб на гатачки)
Мижи асан да ти баам. Продавање магла никој не може да ти ја казе иднината или да ти каже нешто да те предупреди или за љубов, има нешто посилно од тоа што се вика СУДБИНА баталете се и наслонете се само во БОГ и се ке си дојде на ред.