Жени не барајте помош нигде кај нашиве, овде сите лажат, сањале нешто и оп гатачки што помагаат. Може малку поскапо ќе поминете ама во Србија на влашка да си појдете, на бела влашка, па да ве исчистат од се што ви е направено, па да ви дадат заштита, никој ништо да не ви може додека сте живи, и вие и вашите најмили, не се лажете кај нашиве лопови.
Pa da na karti.. Ti kazuva sto da prais so sol so voda kaj da prskas sto da prskas.. Kako ne mi pomogna mi pomogna i toa mnogu... Za razlika od dule i nada od kavadarci mn mn poveke
ovaa @@dakica laze i ja promovira ovaa frosina ,a nema vrska i sve laze istiov posto sto go ima pisano sega za ovaa Frosina i lani go ima napisano od tocka do tocka isto samo go kopira i go stava.Kako ne ti e sram da si igras so lugjeto i da gi lazes koga nekoi imaat maka ,a ti tuka lazes deka ti pomognala na tebe sram da ti e !!
Kako mozes da bides bezobrazna licno mene mi pomognala i nemam sto da lazam.. Sto imam kar da lazam lele znaci kakov narod ima... Mene licno mi pomogna ne deka ja promoviram nemam potreba za takvo nesto
@@dakicaАктивен член 077650761 frosina stip zivee vo naselba duzlak divi gradbi raboti so zakazuvanje fenomenalna sakam da pomognam na sekoj eden sto ima problemi jas bev skros pred razvod Doma katastrofa so deca so mazot MI kavgi edno drugo rezultat dobar predobar imav za tri Dena zenata NE Bara pari koj kolku saka i ako saka..poz i ke MI bide milo ako pomognam na nekoj 29 ноември 2016ПРИЈАВИ МИ СЕ ДОПАЃА+ ЦИТАТ ОДГОВОРИ На Sv. Nikolka му/ѝ се допаѓа ова.
Kako posle edna godina ti istotvo go pisuvas ama bukvalno od zbor do zbor daj ne bidi smesna i zasramise so gi lazes lugje !!!
Kade e istoto pisuvano po vtor pat jas ednas imam pisuvano bre kade sum pisuvala po vtor pat ajde da vidam stvarno e ova katastrofa jas imam iskustvo i pomos od tamu zatoa pisuvam a nemam potreba tebe da ti promoviram nekoj koj kade saka tamu ke si odi normalno
Zasto takvi glupi reakcii eve i jas sum bila kaj nade od kavadarci pa nisto.. A nekoj e od nea prezadovole. Greota e da pisuvas sto nee ja ne sum na forumot da se raspravam nego ako imam iskustvo da go spodelam so ostanatite sto sledat.. Jas si imav maka so deteto moe pa fala mu na boga se e vo red moze i nee od frosina ali deteto mi se opravi.. So maz mi imav problemi golemi imase nesto nagaznato toj se ponasase doma kako lud.. Ete toa bese pojdov dva tri pati kaj nea i sum zadovolna dali e do nea ili cisto onaka si se opravi rabotata neznam ali za nea imam pofalni zborovi
Zdravo dakica jas imam zvoneto na ovoj broj ,no nikoj ne se javuva ,dali ima den odredeno koga da se javuvas
ja s na gugol..procitav nekoja vidovita zena imalo vo selo mijalijca ,blizu leskovac ,,aj videte na gugol se cekalo po cel den ,ako nekoj ide neka pise ,,
Mozebi ke mi see smete,no ke ti vi kazam ,ednac onaka na sala otidovme kaj gatac,go prasav za luboov I mi veli tvojata lubov ke bide naskoro,mi go opisa I deteto haha,rece sredna visina,smega kosa,dobar u dusa,nema da bide prezgoden mnogu no ke ti vleze mnogu vo srceto I veli od isto uciliste ee,rabotava e sto deteto e isto vakvo od fax sretnav vakvo I se zalubiv,malku see potzamisliv koga mi teknaheh,neznam kolku da veruvam vo ova.
здраво. Наназад мн страници пребарував вослучај да најдам број од славе од кравари за да не пишувам вејќе ако го има, но сепак не успеаав да најдам се извинувам ако вејќе го има... Значи ми треба број од него ако некој го имаа и дали знај како е кај него дали има тарифа некоја во кои денови гледа. Поздрав и имајте убав ден сите
здраво ме заитересира тоа што го пиша. Јас сум на многу големи маки моите не ми дозволувааат да бидам со еден дечко кој епредобар и многу го сакам и заедно сме долго ама се скришно со лаги. Дечкото сак да ме земе а моите се најлошо зборат за него и несакаат да слушаат за него. бев некаде да ми гледаат и сите што ми гледаа ми кажаа дека некој од кај дечко и од кај мене ми прави магии моите родители да не го сакааат дечко ми и барам помош од од некој ако има слично искуство или појак човек што може да ги смири моите со дечко ми. помош ве молам
Енес од Љубин е лажго, преварант најголем!!! За друг незнам, но читајќи овде нема или никој не кажува.