Искрено и јас не верувам ама има нешто што ме мачи и само мислам. Ако нее вистина во бајачие тогаш како ќе погоди бајачка оди позади куќа имаш закопано коски оди под креветот конец имаш. И сето ова најдено и дознале и кој го направил ова. Човеков наеднаш го остави алкохолот и полека полека си хи враќа изгубените пари. Како ова да се свати како случајност или како?
Бивши мој бил на бајачка од кога сме раскинале. Му рекла дека ќе се ожеени со мене, и еве, веќе 3 ипол години раскинати, овој абер си нема да ме остави на мира Ќе треба да засукам ракави и збркам некоја магија и јас
Здраво дечки Ај да препорачате некој гатач сакам да идам чисто информативно гледам многу го фалат Славе од аеродром па да ми кажете дали има некоја "тарифа" и бројче ако може да добијам
Dali nekoj slusnal za nekoja gatacka Roska zivelaa megju Sveti Nikole i Kumanovoo dali znaete kade e tocno mestoto
Тоа е бела влашка магија, чистат само доколку некој ти направил нешто лошо, тоа се наоѓа во источна Србија, има и лоши што можат да ти направат лошо ако им побараш, ама за тие јас не се информорав, доколку се распрашаш ќе ти кажат и за нив.
Да споделам едно вакво искуство. Пред една година ептен се замарав со гатачи и бајачи и одев ваму таму, ќе слушнам за некоја гатачка и одев. И после 1 месец од последното одење кај гатачката бел ден немам видено. Скоро 1 година сум затворена во себе, имам проблеми мноогу, веќе можам да кажам од толку многу што верував во тие глупости сега патам, се изолирав од светов, само дома како ут седам. После тоа бев во манастир неколку дена и разговарав со една сестра и ми кажа кога одиш на бајач да вистина дека ти погодува некои работи ама ѓаволот седи до него, точно после тоа ќе ти биде убаво неколку дена, ама после тоа 2 пати повеќе ќе патиш. Каква и мака да имате одете во црква или муслиманите во џамија, помолете се на Бога. Од гатачи и бајачи само лошо си правите. Тие што сакате некој подетални информации слободно пишете ми.
Jas bev zenata e okolu80 god nema telefon i gleda dokaj dva tri saatot posto nema struja ne gleda petok i nedela ibpraznici ne gleda fenomenalna e jas go nosev deteto moe gleda so sol i bosilok na bel list hartija