Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гатање, баење

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од kiki-riki, 21 ноември 2009.

1. Mikimina

Mikimina Нов член

Се зачлени на:
    14 јануари 2018
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    047/268-034 javete se na brojov moze nema nego odma da go dobiete na tel no soprugata negova ke vi kazi koi denovi gleda

Последна измена: 14 јануари 2018
  2. beauty007

beauty007 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2018
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    640
    Ако може искуство некој да ми каже од Фросина од Штип

3. AntonijaIlic

AntonijaIlic Нов член

Се зачлени на:
    18 јануари 2018
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Ќе ве замолам, доколку некој го има телефонскиот број на Славе од Аеродром да ми го пише и да ми каже каде се наоѓа поточно.
    Најмногу Ве замолувам сите!

4. AntonijaIlic

AntonijaIlic Нов член

Се зачлени на:
    18 јануари 2018
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Ако го добивте бројот од Славе Аеродром, Ве молам најмногу да ми го кажете

5. AntonijaIlic

AntonijaIlic Нов член

Се зачлени на:
    18 јануари 2018
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Ве замолувам сите кои ја гледате оваа порака, доколку има некој број од Славе во Аеродром да ми го пише што е можно побрзо.. Ве молам најмногу!

6. AntonijaIlic

AntonijaIlic Нов член

Се зачлени на:
    18 јануари 2018
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Многу Ве молам да ми го дадете бројот од Славе.

7. TrinityNeo

TrinityNeo Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2013
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    834
    078 567901 Slave Aerodrom probaj na ovoj

8. AntonijaIlic

AntonijaIlic Нов член

Се зачлени на:
    18 јануари 2018
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    фала многу!

9. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.589
    Баш ме занима дали ќе се јавиш и дали ќе одиш кај него.
    Сакам да споделиш искуство а убаво би било и други што се задоволни од овие гатачи да ни пишат поопширно за нив...вака само прашувате по сто пати на сто страни едно те исто.

На Herrera и Justicija им се допаѓа ова.
  10. Инннана

Инннана Нов член

Се зачлени на:
    19 јануари 2018
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    4
    Имам идено кај бабата Илинка,ништо посебно на бабичкава ие досадно па така си го губи времево,мислам дека е погодено за средношколки да идат кај неа,имам идено кај Вики два пати стварно незнам што да кажам за неа многу луге си имаат пофалено за неа им погодила,мене ништо посебно ама кој одлучил да иде по вакви работи нека проба кај неа се наога во чаир не бара пари колку ке и оставиш гужва ептен има...сеа кога ке ми текне имам идено кај една ептен стара баба во бутел пред едно 3 години турчинка гледаше на тетратка и запишуваше и ми кажуваше и такво чуство имав како да не сме сами во собава као да имаше некој до неа и кажуваше што да ми каже.1000 ден бараше кога сеа ке се сетам кажа доста работи ама некако ме фати страв од неа ми рече дека мие направено и да сум и однела хулахопки и ме фати страв и веке никогаш не отидов по вакви работи...

На Евгениј на, TrinityNeo и baba Rada им се допаѓа ова.
  11. modelgirl22

modelgirl22 Активен член

Се зачлени на:
    2 август 2017
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    ве молам на тешки маки сум. секаде бев се пробав нема лек за мојата мака. Ако некој знае за овој човек нека ми пише. фала ви

12. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    2.841
    Допаѓања:
    8.765
    Жива превара е човеков! :D

На TrinityNeo и mira.mira им се допаѓа ова.
  13. TrinityNeo

TrinityNeo Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2013
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    834
    Samo kaj ovoj ne NIKAKO

На Antebellum и mira.mira им се допаѓа ова.
  14. martovsko cveke

martovsko cveke Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2017
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    258
    Сте биле кај него?или само сте чуле,споделете искуства.
    Пријателка откако ја исчистија од џинови конечно забремени по многу години (скоро20)по доктори и ИВ само што човекот кој помогнал бил од арапските земји.

15. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.697
    Допаѓања:
    6.623
    Знам дека многу луѓе гледаат со скептицизам и го исмејуваат, еве поконкретно ќе го земам гатањето. Мене отсекогаш ми било интересно како појава, ама не сум се замарала нешто многу со тоа, освен некогаш некоја другарка ако ти преврти филџан, нели. :D Пред неколку месеци, другарка ми спомна да сме оделе кај некој дечко што гледал на кафе, и си реков ајде што да не, иако секако бев скептична дека ќе ми каже којзнае што. Другаркава исто ми кажа дека кога отишла кај него пред повеќе од една година и спомнал дека ќе ја раскине долгогодишната врска и ќе фати нов дечко со тоа и тоа име, го објаснил и како изгледа, а во време на кажувањето немаше воопшто изгледи за такво нешто. Она не поверувала, и еве година дена подоцна стварно е со тој дечко.

Нејсе, отидовме кај дечкото, прво ме објасни каква сум карактерно, ми кажа моја рандом случка од минатото што немаше како да ја знае, ми кажуваше луѓе од моето блиско опкружување некои по име, некои по презиме, какви се, што ми се случило со нив. Ако имаш дечко/љубовен интерес во моментот, па и за пријател да станува збор, ти бара негова слика, после тоа ќе ти го каже името, ќе ти каже што ти се случило/ќе ти се случи со него, ова ептен детално. Ми погоди дека некој Станко* од моето блиско опкружување ќе се ожени, и дека девојката за скоро време ќе остане трудна. Ова се однесуваше на брат ми, и навистина се случи ова, иако во моментот брат ми немаше таков план. Ми кажа и доста работи кои во моментот ми делуваа нереални, и тоа ми ги потенцираше, и еве дури сега една од тие работи ми се оствари. Значи, не кажува општи работи, од типот имаш тежина или ќе патуваш негде, те свиѓа некој црн, него конкретни детално опишани нешта.

Е сега, не ги разбирам луѓето што буквално постојано се во потрага по нови гатачи и бајачи, секој ден одат кај различен, ко опсесија да им станало тоа. За оние што веруваат во вакви работи, ќе кажам за жал голем дел од овие јасновидци се чиста превара, и многу ретко некој навистина да ја поседува таа дарба. Плус, и да е вистина тоа што некој ви го вели, што задоволство од тоа до точка да знаеш што ќе ти се случи во иднина, кај е тука возбудата од она што не знаеш што ти следи? А и јас не се водам слепо по тоа што ми го кажал дечково, пример ако ми рекол само тој и тој е за тебе, ќе ти се случат прекрасни работи со него, јас ако не сите што ќе ми пријдат да ги одбијам, само затоа што не се пример со плави очи и смеѓа коса. :D Језда, пак си дојдов на своето, на крај испадна тој што овој ми го спомна. :lol:

Сигурно, дел ќе ми се изнасмеат на мислењево, дел ќе речат дека не е убаво да се оди на вакви работи оти се ѓаолски, ама јас чисто сакав да споделам што ми се случило, и дека конкретно верувам во она што ми го кажа дечкото.
    П.С Се извинувам на километарскиот пост, кој нејќе нека не чита. :devil:
    П. П. С Знам дека после постов сигурно ќе имам многу прашања за тоа кој е дечково, да споделам негов контакт, затоа однапред да ви кажам дека не можам, затоа што веќе решил да гледа само на блиски луѓе. Конретно во мојот случај, беше доста добар другар на едно девојче од мое друштво.. И немојте одма да почнете со напади, зошто воопшто споделувам ако не планирам да дадам контакт.. споделив, за да кажам дека сепак не сите вакви работи се лажги со опашки.. туку дека има и некои што навистина погодуваат.

На gjoker4e, Alex.T, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. veli4ekate

veli4ekate Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    588
    Допаѓања:
    548
    nekoj da znae za gledackata nada od kavadarci

17. veli4ekate

veli4ekate Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    588
    Допаѓања:
    548
    znae li nekoj za gledackata nada od kavadarci

18. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    2.841
    Допаѓања:
    8.765
    Тоа што бил во арапските земји ништо не докажува за него. Има дебела тарифа и лупета глупости.

На Meckicja му/ѝ се допаѓа ова.
  19. TrinityNeo

TrinityNeo Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2013
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    834
    Toj ne samo so lupeta nego e zenkar golem i nearen mi stou mene .ja bj go prujavila nego u policija

На Alex.T му/ѝ се допаѓа ова.
  20. martovsko cveke

martovsko cveke Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2017
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    258
    Јас не знам дали он бил во арапските земји,овде вчера прв пат го видов видеото,зборот ми е дека човек што со куран брка џинови ја спасил,ама тој бил од арапските земји дојден во косово,па помислив можда и овој помага,па прашав за искуства.Нели е женкар подалеку од него