Иначе негде прочитав 40дена на гладно да се пие света вода а при тоа да се пости тие денови,лошото бегало...
На форумов некаде прочитав за некој што гледал на тарот од Охрид, неможам да најдам сега.. Да не знае некој како може да се контактира човекот и колку наплаќа?
Има еден во Куманово вадел...мада не неверувам во такви работи како е можно сите кој што дошол извадил
Da ve zamolam nekoj da mi preporaca bajacka vo skopje ili vo blizina na skopje i dokolku ima i kontakt od nea
А имаше во Скопје и една тетка Маре, прво беше кај Малага, па после кај Симпо Црниче. Е сега таму е све изрушено и не е веќе куќата таму. На кафе погодува (сум била повеќе пати, иако ние одевме онака, зезање, тинејџерки, ама стварно има нешто во тоа што ќе ти го каже, само све понатака е ствар на толкување). Исто така гледаше и на икона постојано имаше луѓе и за тоа, но не сум била. Изгубив контакт со тек на време, а сега ми треба пак. Знае ли некој за која жена зборам и има ли некој број?
Covekot od Kymanovo sto vadel ziva, Rusit se vikal, pocinal pred pola godina ili godina...i jas barav za da odam kaj nego ama doznav od sigurni izvori deka pocinal.
I jas isto go baram nejziniot broj ili bilo kakov kontakt od zenata, kako mozam da ja najdam, imam slusnato deka mnogu znaela i pomagala...pa ke ve molam koj znae da spodeli info tuka ili vo poraka, mi treba , ke vi bidam blagodarna mnogu.