Оџата, гатачот, бајачот ти вади жива од телото на некој си магичен начин. Сомневајќи се дека си го внесол во телото преку флуидни напитоци т.е. некој ти го подметнал.
Da pocinal toj covek ama slusnav deka ostavil na sin mu da vadi ziva no sin mu dali e pocnal ne znam ako nekoj e informiran za toa dali e pocnal sin mu da vadi neka pise ..
Zdravo dali ke moze nekoj da mi kaze za taa zena od ognjanci na baba rabija snaata bae od strav i na olovo sto ke i se vidi ti kazuva dali bil nekoj i kako e da mi kaze ve molam pozz
имаше една жена кај зоолошка градинка во Ск гледа на карти, слушнал ли некој за неа и дали има контакт да ми даде?
Здраво исцрпно го слушав форумов, и јас имам слушнато за Хусеин и дека луѓе од секаде доаѓале кај него. Има ли некој што навистина бил кај него и дали навистина му помогнал. Човекот не бил многу познат ама помагал
Феноменален трафик бустер е темава, секојдневно изникнуваат нови профили само за да коментираат тука. Сори за офф топик, омилена тема ми е.
Ова е изгледа некоја финта слична на вадењето на црвчиња од уши Инаку, некој ушен доктор во пензија од Скопје рекол дека во цел работен век никогаш не видел црвчиња во уши
Подзавртете некоја страна наназад има броеви, искуства за сите бајачи, гатачи што прашате. Нема потреба да се прашува за едни исти 1000 пати, затоа и одговор не добивате...