Da ama vtoriot pak koga bev brakot ke mi go rasturese shto ne mi iznakaza ... Zatoa se znae deka samo dedo Borce od Kumanovo e lek za sve
Lugje imav vrska so edna ii edna vecer dodeka imavme seks svativ deka imala menstruacija . JaJ0rasav zaso ne mi kazala. Se smeese ii rece posle toa nema da imam devojka niti sreka u ljubov. pa posle se vadese demek toa samo ako posakam bla bla. raskinavme ne ja sakam ali posle toa dolgo vreme pomina nikakva sreka u ljubov nemam. so taa so ja sakam lom se napravivme. mnogu losi raboti mi se slucuvaat znaci izgubiv i samodoverba koga se zeni vo prasanje i se osekam loso. ne znam so da pravam ima li pomos?
Ne znam veke vo sto covek da veruva...jas otidov za druga rabota, a on pokraj toa mi spomna deka so rabotata moze da imam problemi, moze da ja izgubam ili slicno..2 meseci posle toa navistina taka se sluci..
Нормално дека има помош, престани да веруваш во глупости..си врзал во крпче што ти кажала таа девојката и сега се измчуваш сам себеси...ајде батали ја таа и уживај во животот..реприза нема, време за губење нема....побарај си ја самодовербата и не туку кукај. Поздрав.
http://www.ladybook.mk/mk/post/11574/Izlechete-ja-vashata-dusha-so-Zvezdna Бил некој од кај никна женава?
Lele ima uste luge sto veruvaat vo gatacki i bajacki ? neka ne ve lazat be lugje, imate psiholozi i psihijatri ako imate nekakov psiholoski problem. Ne se plasete od niv, za vase dobro se
A ti koj si da kazuvas dali treba da se veruva vo toa a dali ne? Nekoj si veruva nekoj ne i toa e sopstveno pravo sekoj moze da si ima kakvo saka mislenje i veruvanje . Ne nametnuvaj .. ako se resavalo na psihijatar site ke odele
Pa sekoj ima pravo da misli sto saka ama ne znaci deka treba da se dozvoli bilo sto ako e stetno. Ako nekoj budala saka da skokne od zgrada ke go ostavis da skokne zatoa sto on taka saka ili ke mu pomognes da ne go pravi toa ? Pa psihijatar pomaga samo lugeto se plasat deka ke bidat ozboruvani deka odat tamu. A poevtino e da slusnat raboti sto gi sakaat zatoa sto tie se teski izmamnici sto gataat. Ali pak koj kako saka neka pravi
Ti nemozes so sigurnost da kazuvas koj od niv se izmamnici a koj ne se. Tocno ima mnogu takvi sto ja zloupotrebuvaat makata na lugjeto i kazuvaat gluposti i si igraat kurtasak so niv ama ima i lugje sto stvarno pomagaat. Sekoj si znae za sebe. Ako eden covek e los ne znaci site se losi, isto i so gataci/kite ako edna lupa gluposti ne site drugi.