Здраво. Ако има некој што знае некој човек што навистина разбира и помага од Струмица или струмичко нека ми пише. Итно е. Благодарам
Ve molam dalı nekoj sto znae od skopje ve molam imam mnogu teski lubovni problemi odnapred vi blagodaram
Јас кај Дуле неколку пати на 31 ви ѕвонев најмалце 300-400 пати Све зафатено, 2 пати се погоди да ѕвони ама до крај и никој не крена Why? 30 ти да не е датумот? И од колку сабајле да ѕвонам?
Мене душо коа некој не ми крева телефон и нон стоп е зафатено тој за мене више не постои Барај си друг дечко
Беше тетка ми оддамна. Наводно се и погодила, ама за мака нема чаре. Значи злоупотребува Светена вода од црква, да одиш преку 10 пати, да и ја оставиш во ќесе со пари. Перална за пари. Ете тоа е. Женава бара подароци. Си нарачувал парфеми, накит... Не се лажете луѓе. Не помага. Сега тетка кука се наопачки и тргнало од тогаш. Еве нема да ви наметнувам да одите по Божји храмови каде тврдам дека има спас за секоја мака, ама размислете малку како може обичен човек да помогне? Лекар да, ама бајач/гатач? Може само полошо да ви биде, подобро никако.
I jas se slozuvam za Viki od Cair. Ima nesto so kartite ke kaze . Ama posle ne se lazete so vodite. Jas koga bev luge navleceni odat so vodite i po nekolku godini. I sekogas e naglaseno vo kesata so sise pari da se ostavi.
neznam sto da kazam, jas ne sum dosla vo kontakt so nekoj sto znae i sto pomaga. ako nekoj imal takvo iskustvo neka pise. Ima podosta pisano za Dule od Veles
Luge sakam da ja spodelam edna ubava vest. Poveke godini stradav zdrastveno sum bil kaj mnogu lekari no sepak nisto. Bev kaj edna baba na 80 godini vo Selo Orizari do Veles. Moja najgolema preporaka e ja posetite pari ne zima sto znaci raboti za gospod, mi kaza deka baela za mnogu raboti. Go imam samo telefonot 043511222.
zdravo zenski. sakam da ve prasam za tie so svi bile kaj olivera od dedebalci dali se vi se ima ispolneto so vi kazala ili ? ve molam za brz odgovor itno e..