Аман бе дете, како тоа работела за господ..па господ самиот не сака такви вражбини...аман веќе опаметете се и не ги богатите тие психотипови од типот на бајач, гледач, видовит и дрндрн јариња. а тој телефонски број што го пиша е поврзан со бог??
nekoj drug da spodeli iskustvo ( dali se ispolnuva se) toa so ke kazi olivera od dedebalci. mnogu e itno. mozi da mi pisite i vo licna poraka pozz
Taka e babce potpolno se slozuvam so tebe trgnale po bajaci gataci a I oni se luge nisto poveke od nas gospod I samo gospod samo on pomaga
Значи не сте фер .... Само број барате а не споделувате што ви кажуваат таму ..... Дај те кажете нешто , да биде интересно
Е не ми е јасно навистина, во ова денешно време да има толку забегани млади, кои љубовните проблеми сакаат некој трет да им ги реши.
Zakazi si kaj Mare od Petrovec Inaku sum bila kaj Slave od Kravari...Da se stapisash koga ke pocni da ti go opishuva mestoto Kade shto ziveesh do iminjata na lugeto shto i kako ti napravile i na koe mesto da go pronajdesh toa shto ti e podmetnato za da mozesh da go frlish.
Не се нервирам душо, само ве жалам сите вие што сте неспособни сами да си ги решите проблемите. Како може нешто подметнато како што велиш, на некој да делува а на останатите што живеат во иста куќа или ист двор, да не им делува!? Имам многу познати пријатели, соседи, колеги, кои одеа кај сите бајачи и гледачи во државава...води во шишиња, амајлии за заштита, носеа мајци., конци, слики, пари се отепаа давајќи...и да не должам, одеа за една мака а животот им приреди тежок удар што ниедна видовита не виде...на голема жалост, две другарки ги изгубија синовите, на друга мажот и е на смртна постела од мозочен удар... Баталете ги, верувај ми...ништо не гледаат, тоа се болни луѓе.