Pa zato vikam,nisto ne pogodi. Ama veke koga bev si rekov da gi napram i "adetite" , ne bese nesto tesko ili loso .krstena voda ,temjan i ikonce ..ama iste ikonceto uste ne go kupiv. Spored to so ne pogodi nisto ,seto ova e glupost ...sepak sakam da se uveram ..
Многу пати ѕвонам и никако да крене, тебе како ти успеа? А на 30 од 9 сат до 4 ѕвонев и никако да крене.
Многу модерни гатачиве денес, опремени со Вибер, Ватсап... У мое време, одвај ги наоѓаа преку "седум мориња и планини", некои и фиксен немаа. Времиња, тоа ти е.
Дали ќе може да ми дадете контакт за маре од петровец и да ми кажете како е кај неа со закажување или одиш кога сакаш? Ви благодарам
dali nekoj do sega bil kaj nekoj aleksandar (ACO) od Ohrid da spodeli iskustvo ve molam. mozi i vo licna poraka
Изгледа во Македонија секој втор е гатач, бајач видовит. Луѓе не одете по такви работи ако некој навистина има некаква натприродна дарба тоа ќе биде еден, а не секој втор во државава е видовит.
Алекс такозвани Северинка . Се моташе околу па му дадов 30 денари for laughs and giggles и излезе дека сум во љубовен триаголник и треба веднаш да се одлучам. A, и видел на раката нешто буква Д, значело дрвја, сум се наоѓала во ментална шума што значело дека не знам што правам во животот.
Зошто ма ? Јас го познавам човеков (пријател му е на братучед ми ) ми кажуваа дека гатал но никој не кажал дали нив им гатал и дали вистински знае да гата ако збориме за истиот