Абе Ама оно 2-3 год.е ситуацијава.кај 3 психијатри бевме,неколку терапии смени. Ништо,ама ништо не помогна. Ништо не го исполнува,ништо не го радува...ништо не му дава задоволство...само лежи и спие...едвај се движи..
Жал ми е за ситуацијата ама мора да се борите, лекарите и здравството се такви какви што се ама не кревајте раце од нив. Што знам ако беше до бајачки до сега сите ке бевме здрави и ќе ја исфрлевме медицината ама најголем дел од овие бајачи се само за пари, ќе те замајуваат дојди утре, дојди 3 пати -5 пати само за пари.
Тој нема волја за живот , не го интересира да запознае некоја девојка ? Да оди да се пијанчи со другарите ? Не го интересира спорт ? Не оди во кладилница? Се работи за асоцијална личност , по наши кажано незаентересиран за живот , пишман што е роден
Па што знам бе...веројатно што е за лекар,за лекар е... Но веројатно има работи што се од луѓе дадени и здравството тука е немоќно... Народот е навистина станат мн злобен и постојано бара начини како да наштети...
Овде си потполно во право. Тој е пишман што се родил... Но не беше таков порано...работеше,се движеше...друг човек беше... И сега последниве неколку год. Што се случи што се деси незнам.друг човек стана...
Колку и да ги негираме овие луге сите ние или барем добар дел од нас се зарашале, а како овој човек знае некои работи за мене кои не се општи а никогаш не ме сретнал во животот. Веројатно има луге кои имаат ваква „дарба“ но поради шарлатаните како и во секоја професија обично лугето имаат поинаков став за тие луге. Иако јавно сите ги негираат а ако човек појде кај тие луге ке види река народ. Јас лично верувам дека постојат луге кои знаат да ја претскажат иднината или да лекуваат од разни магиски дејанија. Исто така не само што верувам туку сум убеден дека постои црна магија која може да му наштети на човек, да разори брак....
Бил ли некој од овде кај Славе од Кравари Битолско, да сподели искуство? Разбира ли човекот, погодува ли нешто. Кои денови работи се закажува ли? Благодарам.
Не се лажи да одиш кај Славе,жива превара е човекот,веднаш ќе ти рече некој ти направил магија и ќе тресе глупости