Мене една жена што ми гледаше ми даде за заштита и ми рече да не го отворам никогаш свиткан е листот специфично. Мислам си згрешила што си го отворила и треба да одеш кај Дуле од Велес да видиш што ќе ти каже. Поздрав.
А кaкo се oди кaј Дуле вo Велес, се чекa ред тaму, вo oдреден ден ли се oди, се зaкaжувa ли,Сум гo слушнaлa aмa не се рaзбирaм вo вaкви рaбoти.
Се врти на број го имаш на темава на 30 секпј месец значи ќе вртиш на 30 06 и ќе си кажеш има презиме и од таму ќе ти кажат ден пример Среда 20 07 број 8.И си доаѓаш сабајле те прима а со тебе ќе си носиш слика за тој што сакаш да ти каже.Ако не добиеш на телефон појди таму само гледај да не е празник накај 15 часот и чекај последна пиши се на списокот и ќе те прими последна.Пробај ништо не губиш.А сега побарај го бројчето на темава.Поздрав и убави вести да слушнеш.
Немате потреба од паника и фрустации. Оваа е обична арапска молитва од Куранот. По ракописот ми наликува на еден оџа од Радовиш. Поззз.
Иначе без Дуле ништо не правиш. Тој е широкопознат во својата струка, има докторирано на црно/бела магија и години искуство.Блиски професионални соработници му се Маре од Петровец и некоја од Огњанци.
Bidejki mn. Prashuvate od kade ja poznavam temava ke vi kazam na kratko. Kako mala chesto krvarev od nosot. Lekarska pomosh nikakva. Ziveev vo selo i kaj nas imashe edna mn. Prochuena zena koja site ja znae mi kaza da najdam prsten od mrtovec t.e izvaden od grob i niz prstenot da pomine krvta i da da kazam odredeni zborovi . Si rekov nema shana da najdam takov prsten. No po 3 meseci pochina brat na dedo mi i trebashe da go pogrebaat kaj nego im rekov na grobarite da go izvadat prstenot od dedo mi go dadoa pomina krva niz prstenot i ete 9 god. Nikako krv mi nema kapnato od nos. Mn. Se zablagodariv na zenata taa beshe mn. Stara ziveshe sama Se sprijateliv so nea i mn. Mn. Raboti mi kaza i se e funkcionalno pozz. Imajte prijatna vecher.
Jas vo uroci veruvam no nesakam da mi bajat ne sakam baenje gatanje e gavolska rab a osetam oti sum fatena od uroci si se zamivam so krstena voda I tolku pominuva glavata obicno me boli glavata od uroci
Zvuchi grdo no nemam dr. Izbor. Potow doznav za sto dr. Sluzi drugarka dobi na sud samo shto sudijata po vide nis prstenot. Nz. Sto ima no mn. E efektiven
Znaci fakt e deka veruvam vo nekoi vakvi zlobni storenija,deka ima luge koi mozat da unistat necii zivot sklucuvajki dogovor so necestiviot,no temava stana ismejuvanje,zavrkavanje i izivuvanje,a ne mesto kade ke najdes upatuvanje za pomos
Каква помош од гатачи и бајачи бе? Луѓето на Марс се спремаат да одат, вие си баете. Информирајте се. Аман!
Ima edna reklama,vo nea velat: KOJ PROBAL ,ZNAE... jas bi rekla: KOJ PATEL,ZNAE,KOJ NE,DA NE DOZNAE...
Кога бев дете, ме носеа по бајачки, и замисли што? Ни една не ми помогна! Само стрес можеш на дете да му направиш да го носиш кај луѓе кои мумлаат чудни зборови и се однесуваат чудно и го тераат да прави чудни работи, јаде и пие по чудни правила. Фрик шоу. Во прашање е сугестибилност.