Како бе вака си го одредувате животот според некој си што се замислува дека сѐ знае? Ќе видам и запознаам некој што ми се допаѓа ама уште пред да сфатам каков е, јас знам дека овој не е за мене зошто гатачон Трајче од Трпејца ми рече така.
@Someonespecial психолог, психијатар, сегде бевме, последна надеж ми беше разговор со поп бидејќи се работи за личност која е голем верник...
Луѓе значи не знам по кој пат пишувам, што повеќе одите и верувате во овие срања ја загрозувате вашата сопствена иднина, се отргнувате од верата!
Леле Ангел лошо е ова. Запали ливчето и пепелта фрли во река, да истечи лошото. Сигурно не сакаш да се здобиеш со знаење. Со среќа!
Sekoj ima pravo da odluchi koj pat ke go izbere Bog dal slobodna volja na sekogo da odluchi kakov ke bide. A ti nemash potreba da sugerirash koj sto da pravi pozzz.
Ти ќе бидиш таа што во иднина ќе имаш мака и ќе пишуваш ама во тема Религија, мене не ми текна туку така, кажува од искуство, ќе коментира ,несака никој да поминит низ тоа што јас поминав и поминувам.
Што значи тоа? Сметале каде клетва да фрлат? Се исплашив луѓе Месечина кога е полна да не сметале? Ако се разбира некој да каже. Во шолја фрлив и пуштив вода. Добро е?
Ти одговорив на прашање ама очигледно е дека си овде за денгубење и тоа на тема каде што немаш бл а ге везе.
Slusaj me sega ako e takva rabotata znaci ke odes ti prvo vo crkva ke se sovetuvas so nekoj otec tamu I Oni ke ti kazat sto kako I drug pat ne odi po bajaci gataci se e toa gavolska rab
Леле ужас зарем и на тебе вака, бргу фрлај тоа, не за друго можеби ќе се просветлиш многу и можеби ќе го изгубиш сарказмот во тебе. Мој совет фрли го не ти треба да те описменуваат вакви работи