лејдис енд џентлмен штотоку пуштив на Алфа тв и таму има некоја гатачка што била Доктор по психологија и плус јасновидец пуштетеси и гледајте сеир
Пијат крстена вода ја зима од црква со темјан и ја носи кај нејзе да остои една вечер и ја пијат. Крстена вода сп џаволска работа некако неми одат заедно.
А од кај сте сигурни дека ја зима од црква? Она така им кажала на клиентите? Сигурно има и по некоја икона дома, за поголем утисак.
Zimam krstena voda od crkva, Viki ti kazuva od koja crkva da ja zimas vodata i da ja nosis kaj nea i sledniot den ja zimas vodata i ja pies 9 dena posle povtorno novi vodi i procedurata trae so meseci taka
И ефект нула,па после ти вика амалиа да купиш од 1500 ден па да бараш по дома низ перници чуда и врагови да не има нешто останато. Добро навистина верувате? Јас иксрено бев еднаш и никад више,има нешто со тоа картите погаѓа ама дека нешто ќе те опраи јас не верувам.
Kakov efekt sakas da imas koga si bila ednas? Treba da pomines 5 turi na vodi, a edna tura trae 40 dena. Da veruvam normalno i sekoj sto odi veruva
Не ми треба ефект ефектот треба во мозокот да си го најдеш. Близок одеше многу пати но ефект нула. А незнам како оди заедно крстена вода ѓаволски работи и амалија која нее христијанска работа туку муслиманска. Нели е грев крстената вода да се злоупотребува за такви работи.
За каква злоупотреба збориш ти на крстена вода? Со крстената вода помага на луѓето. Ова прв пат го слушам злоупотреба на крстена вода хахаа сенешто ке прочиташ
Јас не сум свештено лице па да ти одговорам на ова прашање. Но мислам дека многу погрешно размислуваш, Вики има надприродна моќ за да помага на луѓето и ти самата пиша дека погодува со картите и погодува тоа е доволно да веруваш. И еден од 10те божји заповеди е да не крадеш, а нашите попови се најбогати луѓе, дали црквата прима крадачи?
Една членка од тука има пишано дека на нејзина блиска особа откако била кај вики животот се наопаку и се свртел па сега ти види колку се нормални овие работи. Ако не си свештено лице отворија библијата и прочитај за гатачи и бајачи дали е дозволено