Мене ми погоди многу работи затоа и верувам и одам. И многу убаво се чувствувам кога разговарам со неа
Mene na pocetokot mi pogoduva,za na kraj da me zabegat,najprvo ke ti e ubavo so niv,potoa ke zbudalis.
Јас те разбирам дека не веруваш, но моето мислење неможеш да го промениш, јас одам од почеток на април кај неа и џебот не ти го празни како ти што опишуваш, оставаш пари колку имаш и амајлија само што купуваш од 1500 ден. Кога не си доживеала на своја кожа туку се водиш според коментари на трети лица незнам зашто воопшто коментираш тука!
Ако ти кажам дека таа што одиш лично она прави магии и дава крв на луѓе да мачкаат? Да имам осетено на мој грб и знам што зборам.
Здраво девојки, дали има некој број од Дуле гледачот од Велес? Број да ми даде и адреса кај живее ? Има ли посебни денови за закажување и слично.
Не сум била и нема ни да одам. Бројот ми треба за другарка па ако има некој да ми го каже или прати по приватна порака.
Odi I ti sve ke vi pogodi ..ja sum bil tri pati . Abe tri pati sve razlicno ..kako covekot.da e Vidovit...kleopatra e mnogu poslaba od nego
Дуле нема врска од гледање, пред неколку години ми кажа дека ќе омажам за фудбалер, се омажив за градежен работник. (Кој знае, можеби допрва ќе биде )