Mvr nee gi goni prevarantive...prijavil Nekoj do Sega ..ja pagarusa toj odzaI enis ljubin .sum gi prijavil vo dracevo
hahahahha,ama znaes da gledash ili ne znaesh,ako ne znaesh ne komentiraj te molam.Mene tie zelbi mi se mongu vazni.
Слика од шољата исклучиво во инбокс прати ми, јас ќе ти дадам трансакциска, лекот за без пари не се фаќа .. Знаеш како викат лекот е понекогаш 5 пари, ама некоја нула плус додавам за инстант ефект т.е подобрување. За останатите, видовита Јована, за вас во секое време. Ве очекувам, позз.
Dali nekoj go znae brojot na milka od kocani sto drzi manastir ili crkva na pocetokot na kocani bila?
Само што бев кај неа по 4ти пат. Жената е прекрасна и многу и должам затоа што ми помогна со мојот проблем. Немаше на лекар каде што не бев.Не знаеа што ми беше додека не се сетивме дека можеби баењето ќе му биде лекот. Имав проблеми со анксиозност/стрес/страв и проблем со премногу одење по мала нужда. Не можев да издржам 10 минути да не ми се приоде во тоалет. Иако не ми се одеше пак ме тераше. Можеби е смешна ситуацијава ,но со неа живеев 1 и повеќе година додека не го најдов лекот. Само таа жена ми помогна. Пари се изнадавав на лекари и на специјалисти. Само за преглед сум плаќал 50 евра. Појдов кај неа и само што се вратив дома ми беше подобро. Година дена отприлика бев добар и пак истиот проблем. Имам проблем со многу уроци од луѓе што ме зборат и ме гледаат плус стресови. Жената е многу мила и паметна и живее скромно. Бае на олово и дава вода со која треба да се миеш. Има и други методи но зависи од проблемот ваш. Од мои лични искуства кажувам дека тоа работи. Жената се наоѓа во Огњанци после црквата св.Илија одма десно кај игралиштето. Го следите патчето десно од црквата што е со бекатон направено. Последната куќа кај игралиштето ќе влезете и ќе прашате. Жената има често гужва така да одете рано од сабајле. 8-9 саат. А за пари ќе дадете колку мислите вие и ќе и ги оставите на земја (ќе ја прашате неа). Иако мислам колку и да дадете ,ако ве излечи нема да е доволно. Барем во мојот случај така се чувствувам. Фала му на господ и на луѓе што постојат како неа за да помогнат на луѓе и дај боже цел живот среќа да ја прати. Се зачленив тоа само да го кажам. Ако ви помогнав споделете го ова на повеќе луѓе за да им помогне и на нив. Добрината секогаш со подобро ќе ви се врати. Фала ви и имајте убав ден -А (16 год)