Од мое лично искуство до сега кај имам одено Снежа и Мица од Куманово -превара Зага Трговски-нумеролог и гледа на кафе ,погодува доста работи меѓутоа неможе да ти помогне Ратка од Бујановац -Србија ја фалеа многу мене ништо не ми погоди, се што кажа излажа Борче Нагоричано -ми погоди се за здравјето и кажува каде да одиш што да правиш али има тарифа 500 ден
Tolku ste za nikade covek so vas nishto da ne spodeli , a inaku nedaj boze da imash maka sekade kje otidesh nikoj ne odi oti nema popametno shto da pravi Pozdrav
Не знам зошто сама дозволуваш да те нервираат непознати личности од виртуелниот свет. Туку да те прашам да не знаеш некој рецепт за магија да испробам вака пред спиење.....до пред малку се замарав со повикување на Блади Мери, ја нема жената да се појави во огледало а сакав муабет да си поправиме
Тажно е што во државава имаме недостиг на доктори, еден гинеколог за да ги пораѓа жените држи три града, од што нема други... пола села во Македонија немаат општи доктори, или стоматолози, па да не зборувам за специјалисти. Педијатри за дечиња со боринче да ги бараш по помалите градови и села. Ама затоа оваа наша златна Македонија изобилува со гледачи, бајачи и не знам ти што. А бре луѓе, нема село што нема по два три бајачи.... Па нормално, кога ги полните со пари, ќе ги има.... што ќе завршува човек медицина, специјализација, цел живот студирањето не ќе може да си го исплати, кога вака, без 2 дена школо, ќе ве дерат на живо. Ко има овци, има и волна. До народот е!!!
Јас оние личности кои бараат помош од гатачи, бајачи ги сметам за луѓе кои се утешуваат некако макар слушале лаги цело време. Не постои личност на светот што би ми ја предвидела иднината. Не може некој со замивање со коњска вода да се осеќа преродено, ама добро, вие си знаете.
[ Се согласувам со тебе ,според мене само може моментално да ти го подобри расположението ако ти каже нешто добро или пак се е до психата ако веруваш од бајачката ќе ти биде добро ќе ти биде ако не нема
Дали навистина погодуваат гатачките / бајачките? Иако прочитав дека на некому му помогнале, мене не ми е за верување. Ретки се тие гатачи што навистина погодуваат.
Имам маки ,сум имала и голема е вероватноста дека и во иднина ке ги имам но не верувам во надприродни нешта , еве ако знае некој како се прави маџија нека ми го каже рецептот ке го испробам на себе и со тоа ке докажам дека сум во право . Седни и реши си ги проблемите на цивилизиран начин ,а не по гатачки.